Η βράβευση της Gaga με το Grammy Museum’s Artist Award.

Η βράβευση της Gaga με το Grammy Museum’s Artist Award.

Οι επευφημίες και οι βραβεύσεις φαινεται πως συνεχίζονται για την Lady Gaga, καθώς λίγες μέρες μετά τα τριακοστά γενέθλια της η σταρ πρόσθεσε άλλο ένα βραβείο στην συλλογή της. Μετά την πρόσφατη νίκη της Χρυσής Σφαίρας για τον ρόλο της στην σειρά American Horror Story , την υποψηφιότητα της για Όσκαρ ,και την μοναδική ερμηνεία του εθνικού ύμου στο Super Bowl , αυτή την εβδομάδα  η Gaga τιμήθηκε με το βραβείο Grammy Museum’s 2016 Jane Ortner Artist Award, το οποίο βραβεύει καλλιτέχνες που έχουν κατέδειξε πάθος και αφοσίωση στην εκπαίδευση μέσω της τέχνης . Το αξιοθαύμαστο έργο της Gaga και η ίδρυση του Born This Way Foundation, ενός οργανισμού κατα του bullying, καθώς και η προσπάθεια υποστήριξης των θύματων βιασμού η οποία επισφραγίστηκε απο την ερμηνεία του τραγουδιού ''Till It Happens To You'' κατα την βραδία των φετινών Όσκαρ, αποτέλεσαν τους κυριότερους παράγοντες για την βράβευση της. 

Σε ένα ιδιωτικό φιλανθρωπικό γεύμα που πραγματοποιήθηκε στο Beverly Hills η Gaga αφού παρέλαβε το βραβείο, ευχαρίστησε τον καθηγητή της φωνητικής και του πίανου της πριν ακόμα γίνει διάσημη, είπε : "Απλά δεν ξέρω πού θα ήμουν χωρίς μουσική , ή χωρίς την εκπαίδευσή μου στη μουσική . Αυτό είναι κάτι που με έκανε αυτό που είμαι σήμερα – καθως, επίσης, με έκανε και αυτό που δεν είμαι μερικές φορές. Έχω χάσει εντελώς τον εαυτό μου σε κάποιες φάσεις στη ζωή μου σε αυτήν την επιχείρηση , όντας ανίκανη α συμβαδίζω με το « buzz » στη βιομηχανία – μένοντας στην κορυφή, φροντίζοντας να συναντηθώ με όλους, χαιρετώντας τους πάντες , να κάνω κάθε συμφωνία, να λάβω κάθε έλεγχο . Αλλά στο τέλος της ημέρας , είναι η αγάπη μου για την εκμάθηση μουσικής , ή να παίζω μουσική , που με κρατάει εδώ . Η Gaga ολοκλήρωσε την ομιλία της λέγοντας ότι ελπίζει η εκδήλωση να δώσει στους ανθρώπους " μια εσωτερική αίσθηση της έμπνευσης'' για να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους να αισθανθούν μια γνήσια , αυθεντική αγάπη για τη μουσική που είναι πέρα σπο το να ​​γίνεις διάσημος , πέρα από την παραγωγή των χρημάτων , πέρα από να γίνεις ένα αστέρι , πέρα από το να μοιάζεις σαν να έχεις τα πάντα . Γιατί μπορώ να σας πω , ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο χάλια σε σύγκριση με τους δίσκους.004

Στη συνέχεια η Gaga έπαιξε ένα σύνολο απο τζάζ τραγούδια συμπεριλαμβανομένων των:''New York, New York'',“I Can’t Give You Anything But Love”,“Call Me Irresponsible”,“Let’s Face the Music and Dance”, ενώ για το τέλος άφησε το  “La Vie en Rose” ένα τραγούδι που την ενθάρρυνε να τραγουδήσει ο Tony Bennett ,το οποίο και εκτέλεσε εκπληκτικά αναδικνύοντας για άλλη μια φορά την μοναδικότητα της φωνής της. 

O εκτελεστικός διευθυντής του Μουσείου Grammy ,Bob Santelli, δήλωσε : « Το τεράστιο αντίκτυπο της Lady Gaga στους καλλιτέχνες και τους οπαδούς ξεκίνησε με ένα ισχυρό εκπαιδευτικό ίδρυμα , « … η πορεία της καριέρα της , που χαρακτηρίζεται από εξαιρετικό ταλέντο και τη δημιουργικότητα , είναι μια από τα πιο εμπνευσμένες ιστορίες στη μουσική . "

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %