Η Gaga στην καμπάνια κατά της σεξουαλικής βίας.

Η Gaga στην καμπάνια κατά της σεξουαλικής βίας.

Η Lady Gaga συνεργάστηκε με τον αντιπρόεδρο Joe Biden στα πλαίσια υποστήριξης της καμπάνιας ''It's On Us'' του Λευκού Οίκου κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πανεπιστήμιο της Νεβάδα στο Λας Βέγκας την Πέμπτη 7 Απριλίου. O Biden προωθεί σε μεγάλο βαθμό την πρωτοβουλία των πολιτών να στηρίζουν τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης. 

'' Φανταστείτε το θάρρος που χρειάζεται για να μιλήσει και μετά φανταστείτε το θάρρος που χρειάζεται για να τραγουδήσει ένα τραγούδι σαν το '' Till It Happens To You " ,που έχει στιγματίσει την καρδιά της '' δήλωσε ο Biden κατα την παρουσίαση της Lady Gaga στους μαθητές του Πανεπιστημίου της Νεβάδα. 

003

Η τραγουδίστρια έχει μιλήσει ανοιχτά για τη σεξουαλική της κακοποίηση όταν ήταν 19 χρονών.Ο Βiden την παρουσίασε επίσης στα βραβεία Όσκαρ , τον περασμένο Φεβρουάριο , όπου ερμήνευσε το τραγούδι που προτάθηκε για βραβείο καλύτερου τραγουδιού για Visual Media. Στα βραβεία Όσκαρ , η Lady Gaga τραγούδησε στη σκηνή περιβαλλόμενη από επιζώντες σεξουαλικής κακοποίησης. Σε συνέντευξη που έδωσε πρίν την τελετή στο Associated Press δήλωσε <<Είναι κάτι στη ζωή μου,που κατα κάποιο τρόπο με προσδιορίζει μεχρι και σήμερα >>.

Ο Biden και η Lady Gaga συνεργάστηκαν μετά την συνάντηση του αντιπροέδρου με την Diane Warren, την συνστιχουργό και τραγουδοποιό του τραγουδιού '' Till It Happens To You'' το περασμένο φθινόπωρο σε μια εκδήλωση της καμπάνιας 'It's On Us'' σύμφωνα με το γραφείο του Biden.To βίντεο του τραγουδίου το οποίο συμμετείχε στο ντοκιμαντέρ '' The Hunting Ground'' καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην εκστρατεία.

Η διάσημη στάρ τραγούδησε το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι σε ένα μαύρο πιάνο δίπλα απο μια μεγάλη αμερικανική σημαία.Στη συνέχεια έδειξε την υποστήριξη της στην καμπάνια λεγοντας : '' Aυτό που έχω μάθει είναι ότι η πιο ισχυρή μορφή συναισθήματος είναι η συμπόνια, οπότε αν μπορείτε απλά να είστε φίλος με κάποιον και πραγματικά να ακούσετε , αληθινά να δανείσετε το αυτί σας , ακόμα και αν είναι δύσκολο ή δεν καταλαβαίνετε. Θα συμπληρώνετε έτσι το αίσθημα της μοναξιάς που έχει μείνει μέσα μου απο τη ημέρα που κακοποιήθηκα''.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %