Η GAGA ΜΕ ΤΟΝ DALAI LAMA ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Η GAGA ΜΕ ΤΟΝ DALAI LAMA ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ.

Ενώ η Lady Gaga σύμφωνα με πληροφορίες εργάζεται πάνω σε δύο προσεχή άλμπουμ με ένα εύρος από διαφορετικούς παραγωγούς, η ίδια θα ενώσει τις δυνάμεις της με έναν νέο συνεργάτη για ένα μη-μουσικό πρότζεκτ αυτή τη φορα: τον Δαλάι Λάμα.

Η διάσημη τραγουδίστρια θα εμφανιστεί μαζί με τον Δαλαί Λάμα αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ινδιανάπολη, όπου το ζευγάρι έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει περίπου 300 ηγέτες από όλη τη χώρα κατά τη Διάσκεψη των Δημάρχων των ΗΠΑ.

Ο Δαλάι Λάμα θα δώσει μια ομιλία η οποία θα επικεντρωθεί στην παγκόσμια σημασία της οικοδόμησης συμπονετικών πόλεων. Μετά την εισήγησή του, η Lady Gaga θα συνεργστεί μαζί του για μια συνεδρία ερωτήσεων και απαντήσεων με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Ann Curry. Η εκδήλωση δεν είναι ανοιχτή στο ευρύ κοινό, ενώ ο Δαλάι Λάμα και η Lady Gaga δεν είναι οι μόνες αξιοσημείωτες παρουσίες που θα εμφανιστεί στην εκδήλωση, καθώς παρούσα θα είναι και η υποψήφια πρόεδρος των ΗΠΑ Hillary Clinton.

H εκκεντρική ποπ σταρ  που είναι γνωστή ακτιβίστρια με ενεργό δράση στην κοινωνία καθώς είναι ιδρύτρια του ιδρύματος ΄΄Born This Way Foundation΄΄ το οποίο ενθαρρύνει τους νέους να δημιουργήσουν εναν πιο φιλικό και γενναίο κόσμο, δημοσίευσε πρόσφατα στο Twitter ένα απο τα μηνύματα του Δαλαί Λάμα :

Τα προβλήματα που δημιουργούνται από τα ανθρώπινα όντα πρέπει να επιλυθούν από τα ανθρώπινα όντα.Η βασική ανθρώπινη φύση είναι συμπονετική και αυτό είναι η πηγή ελπίδας μας.

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %