H Gaga μιλάει για πρώτη φορά, για το νέο της single.

H Gaga μιλάει για πρώτη φορά, για το νέο της single.

Μετά την ανακοίνωση της κυκλοφορίας νέας μουσικής τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η επιστροφή της Lady Gaga στην pop μουσική σκηνή είναι μόλις λίγες εβδομάδες μακριά και το  iHeartRadio είχε την ευκαιρία να ακούσει πρώτο το ολοκαίνουργιο single ”PERFECT ILLUSION”.Σε συνεργασία με  τον σούπερ-παραγωγό Mark Ronson και τον Kevin Parker, το τραγούδι ”PERFECT ILLUSION” συγκαταλέγεται μεταξύ των χορευτικών ύμνων της διάσημης ποπ σταρ.

”Το τραγούδι είναι για τη σύγχρονη έκσταση. Βρήκαμε έναν γλυκό, απλό, οργισμένο τρόπο να το πούμε είπε η Gaga, ενώ πρόσθεσε πως κάθε φορά που το ακούει παθαίνει μια ”έκρηξη αδρεναλίνης”.Αυτό το είδος της ζωντανής ενέργειας ήταν εμφανές όταν οι τρέις τους εργάστηκαν για τον σπαραχτικό ύμνο στο στο Shangri-La Studios στο Μαλιμπού, στην Καλιφόρνια.  Η Gaga επίσης αναπόλησε το φως του ήλιου που έπεφτε μέσα από τα δέντρα στο παράθυρο καθώς ηχογραφούσαν το τραγούδι.

002

Eπίσης το IHeart έσπευσε να απαντήσει μέσω του Twitter στις ερωτήσεις των little monsters σχετικά με το νέο κομμάτι και αν τα λεγόμενά τους ισχύουν τότε πρόκειται να ακούσουμε ένα απο τα καλύτερα τραγούδια της Gaga.

Είχαμε την ευκαιρία να το ακούσουμε για μία μόνο φορά αλλα ήταν πραγματικά πολύ καλό. Πιθανόν το νέο αγαπημένο μας πρώτο single , παρότι αγαπάμε και τα άλλα εξίσου.” έγραψε ο σταθμός στο Τwitter.

” Δεν πιστεύω πως κάποια σύγκριση θα έβγαζε ποτέ νόημα. Aκολουθεί τη δικία του διαδρομή, αλλα κινείται στα γνωστά ΄΄λημέρια΄΄ της Gaga” πρόσθεσε ενας συγγραφές του IHeart Radio όταν ρωτήθηκε για το αν το νέο τραγούδι του θυμίζει κάποιο απο τα παλαιότερα της Gaga.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %