Aνακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του ”Perfect Illusion”.

Aνακοινώθηκε επίσημα η ημερομηνία κυκλοφορίας του ”Perfect Illusion”.

Δεν ήταν μια ψευδαίσθηση, Little Monsters η νέα εποχή της Lady Gaga είναι εδώ. Μετά την ανακοίνωση του νέου single “Perfect Illusion” τον περασμένο μήνα , η Gaga επέστρεψε ανακοινώνοντας την ημερομηνία κυκλοφορίας του τραγουδιού και το εξώφυλλο του.

Το ”Perfect Illusion” το οποίο σηματοδοτεί την πρώτη solo κυκλοφορία της Gaga μετά από σχεδόν τρία χρόνια, θα φτάσει αυτή την Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου. Η διάσημη ποπ σταρ ανήγγειλε την ημερομηνία κυκλοφορίας με μια εκπληκτική φωτογραφία της στην οποία φαίνεται να τραγουδάει σε ένα χώρο γεμάτο πλήθος κόσμου και καπνό. Η ίδια είναι σκαρφαλωμένη πάνω στους ώμους κάποιου, με το κεφάλι της να γέρνει πίσω και το στόμα ανοιχτό, ενώ φαίνεται να ταλαντεύει ένα μικρόφωνο πάνω από το κεφάλι της -μια αληθινή στιγμή ενός rockstar.

Crsh6QAUMAAhl2g

 

H τραγουδίστρια επίσης αποκάλυψε και το εξώφυλλο του single στο οποίο φαίνεται η ίδια να φοράει ένα τζιν σορτς  και ένα μαύρο μπλουζάκι ενώ εντύπωση προκαλούν τα φλατ μποτάκια που ολοκληρώνουν το ροκ στυλ της.

perfect-illusion-cover.jpg.513d9417882e3425f0cb6c5b8fb0374f

Στη συνέχεια ακολούθησε μια φωτογραφία στην οποία αποκαλύπτονται κάποιοι στίχοι από το νέο τραγούδι την οποία ανέβασε η ίδια στο προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter.

14233262_1735158343404015_1463748316046522449_n

H Gaga ανακοίνωσε για πρώτη φορά το νέο single “Perfect Illusion” τον Αύγουστο και επιβεβαίωσε επίσης τους συνεργάτες της στο συγκεκριμένο κομμάτι. Η Gaga, επίσης, έδωσε πρόσφατα μερικές πληροφορίες για το κομμάτι λέγοντας ότι ”Το τραγούδι είναι για τη σύγχρονη έκσταση. Βρήκαμε έναν γλυκό, απλό, οργισμένο τρόπο να το πούμε”.

Ετοιμαστείτε να απολαύσετε αυτή την έκσταση, όταν το ”Perfect Illusion” κυκλοφορήσει αργότερα αυτή την εβδομάδα.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %