Χρυσές Σφαίρες 2019 : 5 Υποψηφιότητες για τo Α Star Is Born.

Χρυσές Σφαίρες 2019 : 5 Υποψηφιότητες για τo Α Star Is Born.

Oι υποψηφιότητες για τις Χρυσές Σφαίρες 2019  μόλις αποκαλύφθηκαν και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το A Star Is Born είναι υποψήφιο σε πέντε κατηγορίες φέτος.

Έχοντας αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές απο την ημέρα κυκλοφορίας του και ενώ τα τραγούδια του soundtrack της ταινίας εξακολουθούν να βρίσκονται στην κορυφή των chart , το remake της ταινίας με την Lady Gaga και το Bradley Cooper είναι υποψήφιο σε 5 κατηγορίες στις φετινές Χρυσές Σφαίρες συμπεριλαμβανομένης και της κατηγορίας  Best Motion Picture (Drama). Ο Bradley Cooper είναι υποψήφιος στις κατηγορίες :

  • Καλύτερος ηθοποιός σε κινηματογραφική ταινία (Drama)
  • Καλύτερος Σκηνοθέτης

Η Lady Gaga έχει αποσπάσει 2 υποψηφιότητες μια στην κατηγορία καλύτερη  ηθοποιός σε κινηματογραφική ταινία (Drama) καθώς επίσης και στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού (Motion Picture) για το “Shallow” μαζί με τους Mark Ronson, Anthony Rossomando και Andrew Wyatt.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Lady Gaga είναι υποψήφια για μια Χρυσή Σφαίρα. Ήταν προηγουμένως υποψήφια μαζί με τον Elton John για το «Hello Hello» ( από την κινηματογραφική ταινία Gnomeo & Juliet ) ενώ το 2016 κέρδισε το βραβείο καλύτερης ηθοποιού  για το ρόλο της στην τηλεοπτική σειρά American Horror Story:Hotel.

Στην κατηγορία  Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού (Motion Picture) to ”Shallow” θα έρθει αντιμέτωπο με το «All The Stars» του Kendrick Lamar, με το SZA (από το Black Panther), το ‘Requiem For A Private War’ της Annie Lennox, το ‘Girl In The Movies’ (από τον Dumplin) της Dolly Parton  και  το ‘Revelation’ του Troye Sivan (από το Boy Erased).

Τα 76α Βραβεία Χρυσής Σφαίρας θα πραγματοποιηθούν στις 6 Ιανουαρίου 2019 στο Beverly Hills.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %