Φαντασμαγορική πρεμιέρα για το Εnigma Show της Gaga στο Las Vegas!

Φαντασμαγορική πρεμιέρα για το Εnigma Show της Gaga στο Las Vegas!

Tο Park Theater MGM στο Las Vegas υποδέχεται την διάσημη τραγουδίστρια για μια σειρά απο μοναδικά show που θα πραγματοποιηθούν σε διάστημα 2 ετών. Χθές το βράδυ η Lady Gaga έκανε το ντεμπούτο της συναυλίας Enigma προσφέροντας μας ένα φαντασμαγορικό show αποτελούμενο απο τις παλαιότερες μεγάλες επιτυχίες της καθώς και το νεότερο hit του Α Star Is Born Soundtrack.


Με μια ιδιαίτερη εμφάνιση από την Katy Perry, η Gaga ηλεκτροφόρησε το πλήθος των 5.200 ατόμων με την διαγαλαξιακή είσοδό της, καθώς εμφανίστηκε στο αμφιθέατρο με ένα συναρπαστικό μεταλλικό outfit παίζοντας το σουπερ hit Just Dance αιωρούμενη πάνω απο τους θεατές. Το show βασιζόταν επίσης έντονα στα outfit που καθόρισαν την καριέρα της Gaga, με αλλαγές που αντανακλούσαν διαφορετικά στάδια απο την καριέρα της. Παράλληλα μας υπενθύμισε την αγάπη της για το παράξενο και το σουρεαλιστικό – με εξωγήινα θέματα και την ρομποτική να έχουν την τιμητική τους.

Στην τελευταίας οπτικοακουστικής αρένα που πραγματοποιείται το show η Gaga αλληλεπιδρά με μια εξωγήινη παρουσία η οποία συστήνεται στο κοινό και στην ίδια την Gaga λέγοντας τα εξής :

Γειά σου Gaga, είμαι το Enigma σου, το μυστήριο του ποια και τι είσαι, του που πηγαίνεις και γιατί. Στον πλανήτη Enigma υπάρξεις σαν εμένα προστατεύουν τις πλευρές των ανθρώπων που οι ίδιοι δεν καταλαβαίνουν και τις κρύβουν ή τις αρνούνται κατηγορηματικά. Είμαι εδώ για να σου δείξω κάτι : το ΜΕΛΛΟΝ.

Όταν η συνεργασία της Lady Gaga με το Las Vegas Residency ανακοινώθηκε τον Αύγουστο, αποκαλύφθηκε ότι το Enigma είναι ένα από τα δύο show που θα πραγματοποιήσει η Gaga κατά τη διάρκεια των 27 performance της. Το Enigma περιγράφεται ως «μια ολοκαίνουργια οδύσσεια των ποπ επιτυχιών της που χτίστηκε ως μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη». Το δεύτερο show ονομάζεται  Lady Gaga Jazz & Piano, και θα περιλαμβάνει “απογυμνωμένες εκδόσεις των επιτυχιών της καθώς και μουσική από το Great American Songbook”.H Gaga κάνει ντεμπούτο με τρία show Enigma στις 28, 30 και 31 Δεκεμβρίου στο Park Theatre στο ολοκαίνουργιο θέατρο Park MGM, το οποίο άνοιξε τον Μάιο. Υπάρχουν πέντε show Enigma τον Ιανουάριο (17, 19, 24, 26, 31), μία τον Φεβρουάριο (2), μία τον Μάιο (30), πέντε τον Ιούνιο (1, 6, 8, 12, 14) Τον Οκτώβριο (17, 19, 23, 25, 31) και τρεις τον Νοέμβριο (2, 6, 8). Tα show Lady Gaga Jazz & Πιάνο είναι προγραμματισμένα για τις 20 Ιανουαρίου, 3 Φεβρουαρίου (η οποία είναι επίσης η Κυριακή του Super Bowl), 2 Ιουνίου και 9 Ιουνίου.

 

Περισσότερες φωτογραφίες  και βίντεο μπορείτε να δείτε εδώ :

Βίντεο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φωτογραφίες:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %