Το “Shallow” βραβεύτηκε ως το καλύτερο τραγούδι στις Χρυσές Σφαίρες 2019.

Το “Shallow” βραβεύτηκε ως το καλύτερο τραγούδι στις Χρυσές Σφαίρες 2019.

Το “Shallow” κατέχοντας για 76 συνεχόμενες ημέρες  απο την ημέρα κυκλοφορίας του την πρωτιά στα παγκόσμια iTunes κατάφερε  να αποσπάσει το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού στις Χρυσές Σφαίρες 2019, που πραγματοποιήθηκαν χθες στην California. To συγκεκριμένο τραγούδι αποτελεί ντουέτο της Lady Gaga με τον Bradley Cooper και ανήκει στον δίσκο A Star Is Born: The soundtrack που έκανε το ντεμπούτο του στον Νο.1 του Billboard, κάνοντας έτσι την Gaga την πρώτη καλλιτέχνιδα που έχει πέντε δίσκους No 1 σε αυτή τη δεκαετία.

Το τραγούδι γράφτηκε από την Gaga, τον Mark Ronson, τον Andrew Wyatt και τον Anthony Rossomando.Ο Mark Ronson παρέλαβε το βραβείο εξ ονόματος της ομάδας, ενώ λίγο αργότερα η Lady Gaga παρενέβη για να πει μερικά ακόμα λόγια:

«Ως γυναίκα στη μουσική, είναι πραγματικά δύσκολο να θεωρηθεί σοβαρά ως μουσικός και τραγουδοποιός και αυτοί οι … απίστευτοι άντρες, με ανυψώθηκαν και με στήριξαν »

Η τραγουδίστρια μίλησε επίσης και για τη διαδικασία δημιουργίας του τραγουδιού αναφέροντας :

“Δούλεψα στο Joanne με τον Mark Ronson και δούλεψα και στο” Shallow “με τον Mark Ronson, τον Andrew Wyatt και τον Anthony Rossomando, και δημιουργήσαμε αυτό το τραγούδι για την Ally και τον Jack και είναι ένα τόσο ξεχωριστό τραγούδι . Είναι δύο άνθρωποι που μιλάνε ο ένας στον άλλο και μιλάνε για την ανάγκη  να βουτήξουν στο βαθύ άκρο και να μείνουν μακριά από την ρηχή περιοχή. “

 

 

To A Star Is Born ήταν επίσης υποψήφιο στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας – Δράματος. Η Lady Gaga ήταν υποψήφια για την καλύτερη ηθοποιό στην ταινία και ο Bradley Cooper ήταν υποψήφιος τόσο για τις κατηγορίες Καλύτερου Ηθοποιού όσο και αυτή του Καλύτερου Σκηνοθέτη. Η ταινία δεν κατάφερε να κερδίσει σε καμία άλλη κατηγορία, ωστόσο η Lady Gaga  με το αστείρευτο ταλέντο της κατάφερε να ξεχωρίσει μεταξύ τεσσάρων ανταγωνιστικών υποψηφίων: τον Kendrick Lamar, την Dolly Parton, την Annie Lennox και τον Troye Sivan.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %