Σάρωσε στα βραβεία Grammy 2019 η Lady Gaga!

Σάρωσε στα βραβεία Grammy 2019 η Lady Gaga!

Μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα πως φέτος είναι η χρονιά της Lady Gaga αφού η διάσημη σουπερστάρ κέρδισε τέσσερα βραβεία χθές το βράδυ στις μεγαλύτερες βραδιές βραβείων κινηματογράφου και μουσικής . H υποψήφια για Όσκαρ, Lady Gaga δεν είχε καν προλάβει να πατήσει το πόδι της στο  κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy και είχε ήδη κερδίσει δύο από τα μεγάλα βραβεία της βραδιάς:  το Best pop solo performance (για το”Joanne” (Where Do You Think You’re Goin?) ) και το Best Song Written For Visual Media (για το” Shallow ” απο το A Star Born) ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, είχε κερδίσει ένα Bafta Αward για την καλύτερη μουσική για την ταινία A Star Is Born, καθιστώντας την την πρώτη γυναίκα που κέρδισε ένα Bafta και ένα Grammy την ίδια μέρα.

Ωστόσο οι βραβεύσεις δεν σταμάτησαν εδώ αφού η Gaga βραβεύτηκε μαζί με τον Bradley Cooper για το τραγούδι ”Shallow” στην κατηγορία Best Pop Duo/Group Performance και η διάσημη σταρ ανέβηκε στην σκηνή να παραλάβει το βραβείο χωρίς τον Bradley ο οποίος βρισκόταν στα βραβεία Bafta στο Λονδίνο.

Κατά την διάρκεια της βράβευσης της παρουσίασε επίσης ένα ισχυρό λόγο σχετικά με την ευαισθητοποίηση της ψυχικής υγείας :

“Θέλω απλώς να πω ότι είμαι τόσο υπερήφανη που συμμετέχω σε μια ταινία που ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας. είναι σημαντικό … Πολλοί καλλιτέχνες έρχονται αντιμέτωποι  με αυτό και πρέπει να φροντίζουμε ο ένας τον άλλον Έτσι, αν βλέπετε κάποιον που πονάει, μην κοιτάτε μακριά και αν πονάτε ακόμα κι αν είναι δύσκολο , προσπαθήστε να βρείτε αυτή τη γενναιότητα μέσα σας και να πάτε να το πείτε σε κάποιον και να σηκώσετε το κεφάλι σας μαζί ψηλά . “

 

 

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να κλείσει χωρίς μια performance της μοναδικής σταρ η οποία ανέβηκε στην σκηνή φορώντας μια ολόσωμη φόρμα γεμάτη πολύτιμους κρυστάλλους για να τραγουδήσει το πολυβραβρευμένο τραγούδι ”Shallow” για πρώτη φορά επίσημα. Παρόλο που ο Βradley αυτή τη φορά δεν ήταν δίπλα της να της κρατάει ο χέρι η Lady Gaga συνοδευόταν στην σκηνή απο τον συν-δημιουργό του τραγουδιού Mark Ronson όπου μαζί έδωσαν μια πιο ροκ αίσθηση στο τραγούδι.Ήταν μια ροκ προσέγγιση ενός ποπ τραγουδιού, αλλά και μια ποπ-ροκ performance που τίμησε το τραγούδι  ως ένα από τα μεγάλα τραγούδια αγάπης του 2018. Επιπλέον, αποδείχθηκε ότι το “Shallow” πρόκειται να υπερβεί με μεγάλη επιτυχία την ταινία που του έδωσε ”πνοή”. Ανάλογα με την περίσταση, μπορεί να προσαρμοστεί σε οτιδήποτε χρειαστεί, και πόσο μάλλον αν αυτό το κάνει η Gaga.

 

Ακολουθούν φωτογραφίες απο την χθεσινή βραδιά:

 

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %