Η Beyonce ήταν από τους βασικούς headliners του Coachella Festival 2017 όμως η εγκυμοσύνη της δεν την το επιτρέπει. Έτσι ακούγοντας τις συμβουλές των γιατρών της αποφάσησε να ακυρώσει την εμφάνισή της στο φεστιβάλ τον ερχόμενο Απρίλιο. Τη θέση της ωστόσο θα πάρει μια απο τις μεγαλύτερες ποπ σταρ του πλανήτη και αυτή δεν είναι άλλη απο την Lady Gaga.
Η Lady Gaga ανακοίνωσε μέσω twitter και instagram ότι εκείνη θα είναι η αντικαταστάτρια της εγκυμονούσας Beyonce και για τα δύο Σαββατόβραδα, 15 και 22 Απριλίου, του μουσικού φεστιβάλ.
Let’s party in the desert! ?✌️? pic.twitter.com/2SYOv7TscF
— xoxo, Joanne (@ladygaga) 1 Μαρτίου 2017
Σύμφωνα με το Billboard που μετέδωσε πρώτο την είδηση, η αντικατάσταση της Beyonce από ένα εξίσου ηχηρό γυναικείο όνομα ήταν θέμα μείζονος σημασίας για τους διοργανωτές, καθώς η δυσαρέσκεια όσων είχαν αγοράσει εισιτήριο ήταν ιδιαίτερα έντονη με τα social media να «βουλιάζουν» από τα αρνητικά τους σχόλια και επίμονα αιτήματα να τους επιστραφούν τα χρήματά τους. ‘Ολη αυτή η κατάσταση βέβαια άλλαξε απο την στιγμή που ανακοινώθηκε και όνομα της Lady Gaga και οι πωλήσεις άρχισαν να αυξάνονται ξανά.
Στο μεταξύ, η καριέρα της Gaga φαίνεται να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, μετά απο την επική εμφάνισή της στο Super Bowl η οποία απέσπασε τις καλύτερες κριτικές και χαρακτηρίστηκε ως η καλύτερη εμφάνιση μετά απο αυτή του Michael Jackson.