Δείτε την επική performance της Lady Gaga στο Super Bowl!

Δείτε την επική performance της Lady Gaga στο Super Bowl!

Το  να τραγουδήσει κάποιος στο ημίχρονο του Super Bowl μπορεί να είναι απο τις σπουδαιότερες στιγμές στην καλλιτεχνική πορεία ενός τραγουδιστή , ωστόσο αποτελεί ταυτόχρονα και μία απο τις πιο δύσκολες, καθώς ο καλλιτέχνης καλείται να συμπιέσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, τα χορευτικά και όλα όσα θέλει να δείξει και να περάσει στον κόσμο σε λιγότερο από 15 λεπτά. Φέτος το ημίχρονο του Super Bowl ανέλαβε η Lady Gaga η οποία κατάφερε να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς αλλα και συντηριτικούς θεατές. 

Τον τελευταίο καιρό υπήρχαν έντονες φήμες που υποστήριζουν ότι η Gaga θα χρησιμοποιούσε την τεράστια σκηνή του Super Bowl προκειμένου να κάνει κάποια δήλωση για το σημερινό καθεστώς της Αμερικής. Όπως αποδείχθηκε, έκανε κάτι πολύ ασφαλέστερο, αλλά τελικά πολύ πιο έξυπνο. Υπενθύμισε σε όλους όσους την παρακολουθούσαν πως όσο και να θέλουν δεν μπορούν παρα μόνο να την λατρεύουν και να την θαυμάζουν.

Η Gaga ξεκίνησε το φαντασμαγορικό σοου της  απο την οροφή του σταδίου οπου και τραγούδησε τα γνωστά αμερικανικά πατριωτικά τραγούδια ”God Bless America”  και “This Land Is Your Land” περιτρυγιρισμένη απο εκατοντάδες φωτιζόμενα drones τα οποία σχημάτιζαν την αμερικανική σημαία. Φορώντας ένα λαμπερό, ασημί, κορμάκι και ασορτί ψηλοτάκουνες μπότες δημιουργίες του οίκου Versace, και με μια μάσκα απο γκλίτερ ζωγράφισμένη γύρω από τα μάτια της, η Lady Gaga είπε απο την κορυφή του σταδίου “ένα έθνος, κάτω από το Θεό, αδιαίρετο, με ελευθερία και δικαιοσύνη για όλους” – μια πολύ σκόπιμη επιλογή δεδομένου του σημερινού πολιτικού κλίματος, και στην συνέχεια έκανε ελεύθερη πτώση απο την οροφή και βρέθηκε στην κεντρική σκηνή του σταδίου  οπου ξεκίνησε το μεγάλο γεμάτο γκλίτερ πάρτυ.

Επικεντρωμένη κυρίως στα πρώτα δύο άλμπουμ της καριέρας της The Fame και  The Fame Monster η 30χρονη σταρ ξεκίνησε τραγουδώντας την χορευτική επιτυχία της Poker Face ενώ ακολούθησαν και οι υπόλοιπες όπως το Just Dance, το Telephone και το Bad Romance. Aπο το σοου φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το τραγούδι ύμνος στην διαφορετικότητα και την αποδοχή, Born This Way. “You’re black, white, beige, chola descent / You’re Lebanese, you’re orient,” she sang, and later, “No matter gay, straight, or bi / Lesbian, transgendered life / I’m on the right track baby / I was born to survive.” H στιγμή αυτή που η Gaga επέλεξε να τραγουδήσει τους συγκεκριμένους στίχους απο την χορευτική επιτυχία της Born This Way αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα μια απο τις πιο αμφιλεγόμενες στιγμές της χθεσινής performance, περνώντας το πολιτικό της μύνημα για ισότητα και αποδοχή μέσα απο το τραγούδι της.Με τα πεντακάθαρα και αψεγάδιαστα φωνητικά της καθώς και με τις φοβερές χορογραφίες της κατάφερε να μας προσφέρει ένα σοου υπερπαραγωγή και να μας υπενθυμίσει ποια πραγματικά είναι η Lady Gaga.

Στα μισά της performance της, η διάσημη ποπ στα κάθισε να παίξει στο πιάνο το νέο της single, Million Reasons απο τον ολοκαίνουργιο δίσκο της Joanne.

«Αμερική, πώς είσαστε απόψε; Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να νιώσετε καλά. Θέλετε να νιώσετε καλά;” ρώτησε το πλήθος και στην συνέχεια χαιρέτησε τους γονείς της καθώς τραγουδούσε την δυναμική αυτή μπαλάντα. Λίγο πριν το τέλος του τραγουδιού κατέβηκε στο πλήθος οπου αγκαλιάστηκε με τους θαυμαστές της στους oποίους και αφιέρωσε την χθεσινή της performance.

H Gaga τελείωσε το σοου της με την επιτυχία Bad Romance, που τραγούδησε περιτρυγιρισμένη από 40 χορευτές, οι οποίοι ήταν ντυμένοι με εκτυφλωτικά λευκά κοστούμια εμπνευσμένα από τις αμερικάνικες ποδοσφαιρικές στολές. Η έξοδος της ήταν το ίδιο εντυπωσιακή με την είσοδό της. Τελειώνοντας την παράσταση στην κορυφή μιας σκάλας, φώναξε “Super Bowl 51” πέταξε το μικρόφωνο της και πήδηξε μέσα στο πλήθος κρατώντας μια αστραφτερή ασημί μπάλα ποδοσφαίρου που επάνω έγραφε GAGA.

Η Lady Gaga  μας παρουσίασε περήφανα τον εαυτό της ως άξια διάδοχος των καλλιτεχνών που δίνουν σώμα και ψυχή για την τέχνη τους, προσφέροντας μας ένα ανυπέρβλητο υπερθέαμα καταφέρνοντας έτσι, με τα πεντακάθαρα και αψεγάδιαστα φωνητικά της καθώς και με τις φοβερές χορογραφίες  να μας υπενθυμίσει ποια πραγματικά είναι η Lady Gaga. Ήταν μια Performance με λαμπερά κοστούμια και πολλά χαμόγελα, μια τεράστια ομάδα χορευτών που μοιράζονταν τις ίδιες κινήσεις,μια έκρηξη ενέργειας και μια Lady Gaga πρόθυμη να ικανοποιήσει τους πάντες και να τους αποδείξει πως είναι η καλύτερη στο είδος της.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την performance εδώ :

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %