Κυκλοφόρησε το συγκινητικό μουσικό βίντεο του ”Million Reasons”.

Κυκλοφόρησε το συγκινητικό μουσικό βίντεο του ”Million Reasons”.

Η τελευταία μουσική περίοδος της Gaga δεν διαθέτει γυαλιστερά, υψηλής μόδας μουσικά βίντεο με τρελές υπερπαραγωγές και χορευτικά. Αντ ‘αυτού, το JOANNE αποσκοπεί στο να καταλάβουμε ποια στα αλήθεια είναι αυτή  η γυναίκα πίσω από τα εκκεντρικά ρούχα και το έντονο μακιγιάζ , και το μουσικό βίντεο της τρυφερής μπαλάντας της ” Million Reasons ” αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτού.

Το ”Million Reasons” κυκλοφόρησε στα iTunes τον Οκτώβριο, και λόγω της τεράστιας επιτυχίας του στα charts  επιλέχθηκε απο την Lady Gaga ως το δεύτερο επίσημο single του πέμπτου της  άλμπουμ Joanne.‘Υστερα απο σχεδόν δυο μήνες εμφανίσεων σε εκπομπές και βραβεία, με σκοπό την προώθηση του τραγουδιού, κυκλοφόρησε επιτέλους χθές το βράδυ το πολυαναμενόμενο βίντεο.

Ξεκινώντας ακριβώς απο εκεί που σταμάτησε το ”Perfect Illusion”, τα μουσικά βίντεο για το Joanne συνεχίζoνται με επόμενο το νέο μουσικό βίντεο του ”Million Reasons”, το οποίο χαρακτήρισε η ίδια η Lady Gaga ως μια ξενάγηση στη ζωή της. Αρχικά το βίντεο ξεκινά απο την ίδια έρημο στην οποία σταμάτησε και το βίντεο του ”Perfect Illusion”, με την Gaga  ξαπλωμένη στο έδαφος, φανερά εξαντλημένη να προσπαθεί να συνέλθει απο την ψευδαίσθηση του προηγούμενου της βίντεο. Στη συνέχεια την εμφάνιση τους κάνουν κάποια μαύρα τζιπ μέσα απο τα οποία βγαίνουν συνεργάτες και φίλοι της Lady Gaga οι οποίοι την βοηθούν να σηκωθεί απο το έδαφος και την οδηγούν στο στούντιο για το γύρισμα. Έπειτα η Gaga φαίνεται να κάθεται στο καμαρίνι της οπου μεταμορφώνεται απο τους συνεργάτες της σε αυτόν τον χαρούμενο άνθρωπο που όλοι ξέρουμε, έτοιμη να μας προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί παρόλο που μέσα της είναι ”κομμάτια”. Καθώς ετοιμάζεται, βρίσκει στο καμαρίνι της ένα κουτί με ένα φιόγκο το οποίο ανοίγει και μέσα σε αυτό εμπεριέχεται ένας σταυρός με ένα σημείωμα που λέει ” Σε αγαπώ αδερφούλα μου”. Με τον τρόπο αυτό η Gaga μας παρουσιάζει την δύναμη που αντλεί απο την οικογένεια της και την δύναμη που της δίνει αυτή για να συνεχίσει. Σε άλλα πλάνα του βίντεο, φαίνεται να τραγουδά σε ένα λευκό φόντο με ένα ολόσωμο ροζ κοστούμι και το χαρακτηριστικο ρόζ καπέλο της αγκαλιά με μια κιθάρα.

”Με αυτό το βίντεο απλά ήθελα πραγματικά να δείξω στους ανθρώπους κάτι που δεν βλέπουν ποτέ, μια πιο προσωπική ματιά στη ζωή μου, και να δημιουργήσω μια πιο ανθρώπινη σχέση με τους φαν μου, “

δήλωσε η Gaga σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Instagram του MTV.

Απολαύστε λοιπόν, το καινούριο video clip  εδώ :

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %