Νέα συνεργασία της Gaga με την Florence Welch.

Νέα συνεργασία της Gaga με την Florence Welch.

Οι φήμες ήταν αληθινές! Tο επερχόμενο album της Lady Gaga, που αναμένεται φέτος, θα περιέχει μια συνεργασία με την  indie μουσικό Florence Welch των Florence + The Machine.

Υπάρχει ένα χαρακτηριστικό για το άλμπουμ που πιστεύω ότι θα σας ενθουσιάσει πολύ είπε η Gaga στον Nick Grimshaw, ενώ φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή στο BBC Radio 1  νωρίτερα σήμερα. “Εγώ και η Florence Welch κάναμε  ένα ντουέτο μαζί. Άρχισα να εργάζομαι σε μια ιδέα για ένα τραγούδι που ήθελα πραγματικά να κάνω με ένα κορίτσι. Θα δείτε το γιατί όταν ακούσετε το κομμάτι και σε τι αναφέρεται το τραγούδι. Απλά σκέφτηκα «Με ποιόν θέλω να τραγουδήσω. Είναι πραγματικά για μένα, αν όχι η καλύτερη, μία απο τις μεγαλύτερες τραγουδίστριες στον κόσμο. Είναι απίστευτη.”

Οι φήμες για μια πιθανή συνεργασία μεταξύ των μουσικών ήρθαν στην επιφάνεια τον περασμένο μήνα, όταν η Florence μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Instagram μπροστά από ένα μπλε Ford Bronco – το ίδιο έθιμο vintage αυτοκίνητο που κατέχει Gaga.

Μπορείτε να δείτε την Lady Gaga να οδηγεί το ίδιο αυτοκίνητο με αυτό που ανέβασε η Florence στο Instagram της :cpo6xumukaada53-1

cqqrqlzwcaa9-nx

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %