Taylor Swift се отнася презрително с Lady Gaga?!

Taylor Swift се отнася презрително с Lady Gaga?!

Taylor Swift не е от онези певици, които изпадат в конфликт с другите поп звезди. В скорошно интервю за списание “Time”, изпълнителката на “Shake It Off”,  направи няколко “бодливи” коментара, насочени не към всички поп-звезди, а Rihanna, Lady Gaga и Miley Cyrus, при това едновременно.  Swift, която наскоро издаде последния си албум “1989”, сподели в интервюто, че няма никакви женски поведенчески модели в поп музиката. Това е така, защото повечето ѝ колежки използват секс, за да продават музиката си. Също така отбеляза, че не желае да се връща назад в кариерата си и да умира от срам от това как се е обличала преди.

Сигурна съм, че ще има много неща, за които ще ми се подиграват внуците, но предпочитам това да бъде: “Танцуваш ужасно във видеото на “Shake It Off”. Изглеждаш странно, бабо!”, отколкото: “Бабо, това зърното ли ти е?”

Не е тайна, че Miley Cyrus, Rihanna и Lady Gaga се обличат и държат предизвикателно в клиповете си и на сцената. Taylor Swift смята, че тя не е като тях, дори вярва, че е поела вече на правилния път.

Като деца сме учени да намираме модели за подражание. Но не мога да открия някого, който да има същите виждания като моите.

Taylor Swift, също така, ясно изказа, че съжалява за почти всяка жена в музикална индустрия. Това е така, защото те са разглеждат подробно постоянно. Особено, ако става дума за възрастта им и начина им на обличане.

Голяма борба е да намериш певица, която да не е била нападана от медията или да бъде разгледана подробно, или критикувана за възрастта ѝ – изглежда, че е трудно да си жена в шоубизнеса и да старееш.

Но ако Taylor Swift не общува с поп звездите, тогава с кого общува, когато не записва музика? Излиза, че тя прекарва свободното си време с “умни, красиви, страстни, полудели и амбициозни жени.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *