H Gaga και o Elton John λανσάρουν σειρά ρούχων.

H Gaga και o Elton John λανσάρουν σειρά ρούχων.

Η Lady Gaga έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον φίλο και κουμπάρο της Elton John. Αυτή τη φορά η Gaga και ο Elton John ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε συνεργασία με τα κατστήματα Macy κυκλοφορούν μια περιορισμένη σειρά ρούχων και αξεσουάρ η οποία ονομάζεται Love Bravery. H προπώληση θα ξεκινήσει το Σάββατο αποκλειστικά απο την επίσημη ιστοσελίδα macys.com, ενώ η πώληση στα περίπου 150 καταστήματα Macy  θα ξεκινήσει στις 9 Μαΐου.Το 25% της κάθε αγοράς θα προσφέρεται στα φιλανθρωπικά ιδρύματα που προασπίζονται απο τις διασημότητες, δηλαδή το Born This Way Foundation της Lady Gaga και το Ίδρυμα κατά του AIDS του Elton John. Το μήνυμα πίσω από τη συλλογή ρούχων Love Bravery είναι να "εμπνεύσει συμπόνια και να καταπολεμήσει τις προκαταλήψεις," σύμφωνα με τους διάσημους σταρ.''

Η σειρά αυτή ,που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την αδελφή της Lady Gaga Natali Germanotta και τον σχεδιαστή Brandon Maxwell, αντανακλά την μουσική και το στυλ των καλλιτεχνών », με έντονα prints και χρώματα και εκκεντρικά look . Υπάρχουν κοντά μπλουζάκια , αμάνικα T-shirts σε μαύρο και άσπρο χρώμα, μπλούζες με μεταλικά γράμματα,  και υπερμεγέθη κασκόλ με το κλειδί του σολ και προσωπογραφίες της Lady Gaga.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από είδη νεωτερισμού, όπως σακίδια που λένε "Love" ,καρφίτσες και τα μπαλώματα σε σχήμα σακάκια moto, ηλεκτρικές κιθάρες, μικρόφωνα, παπούτσια πλατφόρμα και φυσικά, νύχια Lady Gaga.Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης εξωτερικά ενδύματα, σκούφους, μπρελόκ, ηχεία, μπουκάλια νερού και skateboards.
Τα πάντα στη συλλογή είναι κάτω από $ 100, με τιμές από $ 12 έως $ 99. Τα είδη ένδυσης θα πωλούνται από $ 24 έως $59 και τα αξεσουάρ απο $ 12 έως $ 59. 

 "Είναι τιμή μου να συνεργαστώ με τον Elton John και να δημιουργήσουμε αυτή τη σειρά με Macy," δήλωσε η Gaga. "Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο ένα καλύτερο και πιο γενναίο μέρος όπου οι άνδρες και οι γυναίκες παντού εξουσιοδοτούνται να ζούν με συμπόνια. Αυτό πρεσβεύει το Born This Ίδρυμα Way Foundation, αυτό πρεσβεύει το  Ίδρυμα του Elton John κατα του AIDS  και αυτό είναι που πρεσβεύει και η σειρά '' Love Bravery '' που λανσάρουμε.''

«Μου αρέσει η ιδέα να συνδιάζεις αυτό που είσαι εσωτερικά – τα πάθη και τα όνειρά σου – με ό, τι φοράς εξωτερικά," δήλωσε ο John ενώ πρόσθεσε. "Η σειρά Love Bravery είναι για την συμπόνια και την κατανόηση των φόβων κάποιου, και για τη γενναιότητα ώστε να τους υποστηρίξεις, και για τον εαυτό σας : να δεχόσαστε τους άλλους για αυτό που είναι και γι αυτό που θέλουν να είναι .Είναι αυτό που προσπαθώ να κάνω στη ζωή μου, την καριέρα μου και με το Ίδρυμα Elton John AIDS, και αυτό είναι ένα πάθος που μοιράζομαι με την Lady Gaga .Έτσι, είμαι ενθουσιασμένος που συνεργαζόμαστε σε αυτό το έργο και χαρούμενος που τα Macy κατανοούν  το όνειρό μας να συνδεόμαστε με τους ανθρώπους με αυτόν τον τρόπο."

 Η Gaga έχει οριστεί να κάνει μια εμφάνιση στην πλατεία Herald Macy μέσα στον επόμενο μήνα.

love-bravery-gaga-elton-02

love-bravery-gaga-elton-03

love-bravery-gaga-elton-01

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %