Νέο τζαζ άλμπουμ απο την Gaga και τον Tony Bennett!

Νέο τζαζ άλμπουμ απο την Gaga και τον Tony Bennett!

H συνεργασία της Lady Gaga με τον Tony Bennett στα πλαίσια του τζαζ άλμπουμ Cheek to Cheek ήταν επικών διαστάσεων και άφησε τους πάντες ενθουσιασμένους.Ο ενθουσιασμός βέβαια δεν σταματά εδώ για όλους αυτούς που λάτρεψαν την πιο ντίβα πλευρά της Lady Gaga και την συνεργασια της με τον θρυλικό Tony Bennett, καθώς ένα δεύτερο τζαζ άλμπουμ φαίνεται να είναι προ των πυλών.

 Όπως ίσως θυμάστε, το περασμένο φθινόπωρο, ο Tony μίλησε σχετικά με την ιδέα να κάνει ένα νέο τζαζ άλμπουμ με την Lady Gaga όπου οι δύο τραγουδιστές θα ερμηνεύσουν τα τραγούδια που γράφτηκαν από  τον Cole Porter! Λοιπόν κατά τη διάρκεια πρόσφατης παράστασης στο Idaho ο θρυλικός jazz τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι το άλμπουμ του με την Lady Gaga θα κυκλοφορήσει αργότερα αυτό το έτος! Τέλος ο 89χρονος Tony δήλωσε στο πλήθος οτι ο δίσκος θα κυκλοφορήσει για τον  εορτασμό των εννενηκοστώνν γενέθλίων του, τα οποία θα λάβουν χώρα τον Αύγουστο. Λοιπόν τι λέτε μήπως το νέο άλμπουμ είναι πιο κοντά απο οτι  νομίζαμε?

Ωστόσο για όλους αυτούς που θέλουν κάτι πιο μοντέρνο και ποπ απο την διάσημη τραγουδίστρια δεν χρειάζεται να ανησυχούν, καθώς η ιδια είχε δηλώσει κατα την Βράβευση της στις Χρυσές Σφαίρες 2016 πως πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο solo άλπουμ  μέσα στο χρόνο. Και για όλους αυτούς που προτιμούν και την εκκεντρική αλλα και την πιο κλασσική πλευρα της Gaga θυμηθείτε τι είχε δηλώσει η ίδια : << To Cheek to Cheek δεν θα είναι το τελευταίο μου τζαζ άλμπουμ και το Artpop δεν ήταν το τελευταιο μου ποπ άλμπουμ>>.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %