Ο REDONE MIΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ GAGA.

Ο REDONE MIΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΗΣ GAGA.

Έχοντας περάσει σχεδόν 3 ολόκληρα χρόνια απο το τελευταίο σόλο άλμπουμ της Lady Gaga , το ARTPOP, φαίνεται πως το νέο άλμπουμ είναι ακόμα στα σκαριά. Σίγουρα, έχουμε ακούσει το καταπληκτικό τζαζ άλμπουμ της με τον Tony Bennett το 2014 και φυσικά την δυναμική μπαλάντα '' Till It Happens To You '' η οποία προτάθηκε και για Όσκαρ , αλλά, μιλώντας ως θαυμαστής, ξέρω ότι όλοι νιώθουμε ένα ''μουσικό κενό'' που μόνο το νέο άλμπουμ της Lady Gaga μπορεί να γεμίσει. Ευτυχώς φαίνεται οτι πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην πλήρωση του συγκεκριμένου ''κενού'' καθώς σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο People o επι χρόνια συνεργάτης της και παραγωγός RedOne έδωσε κάποια στοιχεία για το νέο άλμπουμ. Παρότι ο ίδιος δεν έδωσε οριστική απάντηση για το πότε θα κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της Lady Gaga,μας έδωσε αρκετές σημαντικές πληροφορίες γι αυτό.

 

 Η Gaga και ο RedOne – ο παραγωγός ο οποίος συν-έγραψε και δημιούργησε μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της όπως το "Just Dance", "Poker Face" και "Love Game" – έχουν ήδη ηχογραφήσει οκτώ κομμάτια για το άλμπουμ.

'' Το μόνο που ξέρω είναι ότι κάναμε οκτώ τραγούδια μέχρι τώρα, και θεωρώ ότι είναι απίστευτα τραγούδια " δήλωσε ο παραγωγός-τραγουδοποιός στο People.

lady-gaga-and-redone-reunited

O RedOne και η Gaga πρωτοσυνεργάστηκαν στο πρώτο άλμπουμ της The Fame ενώ η συνεργασία τους δεν σταμάτησε, καθώς ο RedOne συνεργάστηκε μαζί της στα άλμπουμ : Τhe Fame Monster (για τα τραγούδια: ''Bad Romance", "Alejandro", "Monster", '' So Happy I Could Die '', Born This Way ( για τα τραγούδια: "Judas," "Hair," "Scheisse") καθώς και στο τελευταίο της άλμπουμ ΑRTPOP (για τo τραγούδι:"Gypsy").

O διάσημος παραγωγός δήλωσε ότι ήξερε ότι η Gaga θα ήταν ένα αστέρι από τη στιγμή που άρχισαν να εργάζονται από κοινού.

«Θυμάμαι όταν την πρωτογνώρισα είπα στη γυναίκα μου '' Αυτό το κορίτσι θα είναι η επόμενη Madonna . Αυτό ένιωσα », είπε ο RedOne,«Και όταν κάναμε το « Just Dance » και όλη τη μουσική που κάναμε, ήταν διαφορετική και μοναδική . Ήθελα να δημιουργήσω ένα νέο ήχο δεν ήθελα να ακολουθήσω κάθε παραγωγό που είχε κάνει το ίδιο πράγμα. Και έκανα αυτόν τον ήχο, και λειτούργησε, και αυτό άλλαξε τη παγκόσμια μουσική.Η Dance μουσική έσπασε μετά από αυτό "

 

Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν είναι σίγουρος ο RedOne είναι για το άν ή όχι Gaga θα χρησιμοποιήσει  τα τραγούδια τους για το επικείμενο άλμπουμ της .

"Είναι στο χέρι της . Είναι άλμπουμ της, είναι δημιουργική διαδικασία της, είναι ο κόσμος της, και θα είμαι ευτυχής γι 'αυτήν ό,τι και αν επιλέξει.Είναι η αδελφή μου. Θέλω πολύ να πετύχει, και την αγαπώ. Είναι μια καταπληκτική καλλιτέχνης'' δήλωσε ο RedOne.

Όσο για το πως ακούγονται τα τραγούδια που ηχογράφησαν μαζί ,ο RedOne, δεν μπήκε σε λεπτομέριες αλλα δήλωσε τα εξής:      

 ''Είναι ένα μείγμα από κλασική μουσική και φουτουριστικό, επίσης – δεν ήθελα να πάω πολύ μακριά από αυτό που είναι η Gaga, ό, τι   έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ιδιαίτερη.''

lady-gaga-redone

H Gaga έκανε τους οπαδούς της, τα Little Monsters,να αναρωτιούνται εάν η νέα μουσική ήταν στο δρόμο, όταν δημοσιεύτηκε μια φωτογραφία του εαυτού της με τον RedOne στο στούντιο στις 15 του Γενάρη 2015. Η σταρ πήρε λίγο χρόνο μακριά από τη μουσική καριέρα της για να πρωταγωνιστήσει στην τελευταία σεζον της γνωστής αμερικανικής σειράς American Horror Story, οπου ο ρόλος της εκεί της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα τον Ιανουάριο. Παρά τις υποκριτικές ενασχολήσεις της, η Gaga διαβεβαίωσε στο ραδιόφωνο και στον Elvis Duran οτι νέα μουσική θα είναι σύντομα κοντά μας.

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %