To ”Till It Happens To You” υποψήφιο για βραβείο Emmy!

To ”Till It Happens To You” υποψήφιο για βραβείο Emmy!

Μετά απο ένα περίπου χρόνο απο την κυκλοφορία της δυναμικής μπαλάντας ''Till It Happens To You'' , η Lady Gaga έγραψε ιστορία σήμερα το πρωί ως η πρώτη συγγραφέας και παραγωγός ενός τραγουδιού το οποίο έχει λάβει Emmy, Όσκαρ, και Grammy υποψηφιότητες όλες στην ίδια χρονιά.Το  ''Till It Happens To You '' το οποίο συνέγραψε η Lady Gaga με την Diane Warren  κέρδισε μια υποψηφιότητα στα φετινά βραβεία Emmy στην κατηγορία ΄΄Εξαιρετικής πρωτότυπης μουσικής και στίχων''.

 

Παρά την προσφορά της στο συγκεκριμένο κομμάτι , η Gaga  δεν συνυπολογίζεται για την υποψηφιότητα του τραγουδιού και, ως εκ τούτου, δεν θα λάβει το βραβείο, αν κερδίσει το τραγούδι. Σύμφωνα με το A.V. Club, ένας εκπρόσωπος της Ακαδημίας της τηλεόρασης ανέφερε οτι η Gaga δεν υπέβαλλε τον εαυτό της προς εξέταση υποψηφιότητας για Emmy.

To '' Till It Happens To You" το οποίο έφτασε στο Νο 95 του Billboard Hot 100, γράφτηκε για το soundtrack του ντοκιμαντέρ The Hunting Ground  το οποίο αναφερόταν στον βιασμό στα κολλέγια. Το τραγούδι κέρδισε μια υποψηφιότητα για 'Οσκαρ για το βραβείο ''Best Original Song''  για το οποίο ήταν και φαβορί αλλά προς έκπληξη όλων έχασε απο το τραγούδι του Sam  Smith  ''Writing's On The Wall'' . Το τραγούδι κέρδισε επίσης και μια υποψηφιότητα Grammy στην κατηγορία ''Καλύτερο Τραγούδι για Visual Media''.

Αν και έχασε την υποψηφιότητα αυτή τη φορά, η Gaga έχει ήδη δύο υποψηφιότητες για Emmy στο ενεργητικό της. Ως εκτελεστικός παραγωγός, που αναγνωρίστηκε από την Ακαδημία Τηλεόρασης για τα έργα της : 2011’s Lady Gaga Presents: The Monster Ball Tour at Madison Square Garden και 2015’s Tony Bennett & Lady Gaga: Cheek to Cheek Live!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %