”Διάλειμμα” στη σχέση της Gaga με τον Taylor Kinney.

”Διάλειμμα” στη σχέση της Gaga με τον Taylor Kinney.

Οι σπάνιες εμφανίσεις της Lady Gaga  με τον σύντροφό της Taylor Kinney μετά τον Απρίλιο καθώς και οι εμφανίσεις της χωρίς το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους ήταν αρκετά για να φουντώσουν οι φήμες περι χωρισμού του ζευγαριού. Την Τρίτη η διάσημη τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες που είχαν ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η οποία απεικονίζει την ίδια με τον σύντροφό της να περπατάνε αγκαλιά ενώ στην λεζάντα κάτω απο τη φωτογραφία εξηγεί την τρέχουσα κατάσταση της σχέσης τους.

366E004300000578-0-image-a-22_1468991480302

''Εγώ και ο Τaylor πάντα πιστεύαμε πως είμαστε αδελφές ψυχές. Όπως όλα τα ζευγάρια έτσι και εμείς έχουμε τα σκαμπανευάσματά μας, και έχουμε πάρει ένα διάλειμμα ο ένας απο τον άλλον. Είμαστε και οι δύο φιλόδοξοι καλλιτέχνες , ελπίζοντας να τα καταφέρουμε μαζί  σε αυτά τα μακρυνής απόστασης και πολύπλοκα προγράμματα που έχουμε, ώστε να συνεχίσουμε την απλή αγάπη που πάντα μοιραζόμασταν. Παρακαλώ στηρίξτε μας. Είμαστε σαν όλους τους άλλους ανθρώπους και πραγματικά αγαπιόμαστε'' έγραψε η διάσημη σταρ.

 

Ένας εκπρόσωπος της τραγουδίστριας δήλωσε '' Είναι ένα διάλειμμα.Τα διαφορετικά και απιτητικά προγράμματα και των δύο καθώς καοι υποχρεώσεις τους σε διαφορετικές πολιτείες έκαναν τα πράγματα δύσκολα. Η Gaga δουλεύει σε ένα άλμπουμ, o Taylor δουλεύει στη σειρά που πρωταγωνιστεί, δεν βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, ήταν απλά δύσκολο,  Και οι δύο αγαπούν ο ένας τον άλλο πάρα πολύ και θέλουν να είναι μαζί. Απλά φαίνεται δύσκολο με την μεγάλη απόσταση να τους χωρίζει. "

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει  το 2011 μετά τη συνάντηση τους στα πλαίσια των γυρισμάτων του βίντεο του τραγουδιού ''You & I '' της Gaga, και δεν χρειάστηκε πολύς χρόνος για το κοινό να καταλάβει μαγική σύνδεσή τους.

"Όταν συναντάς κάποιον που δεν φοβάται από τους καταπληκτικούς ανθρώπους που είναι γύρω σου [ή] από την αγάπη που λαμβάνεις, αυτό είναι αγάπη,"  δήλωσε η Gaga  στο περιοδικό Fashion το 2013. '' Οι άνδρες δεν ήταν πάντα χαρούμενοi για μένα. Ήταν μεγάλη πρόκληση να συναναστρέφεσαι με μια γυναίκα που κάνει τόσο μεγάλη επιτυχία. "

 Ο Taylor Kinney ήταν ο ιδανικός, σύμφωνα με την Gaga. ''Πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ να είμαι με κανέναν άλλο εκτός από αυτόν που είμαι  τώρα'' δήλωσε σε μια συνέντευξη το Δεκέμβριο 2014. "Αυτός είναι ο σωστός τύπος. Έχω αυτό το συναίσθημα. Απλώς το ξέρω."

Ο Taylor Kinney έκανε πρόταση γάμου στην Gaga ύστερα απο 5 χρόνια σχέσης τον περασμένο Φεβρουάριο την ημέρα του Αγίοπυ Βαλεντίνου.Η Gaga επιβεβαίωσε τον αρραβώνα της στο Instagram, σημειώνοντας: '' Μου έδωσε την καρδιά του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, και είπα ναι!".

366B4F8400000578-3697859-image-a-44_1468944378123

 

Το δαχτυλίδι αρραβώνων σχεδιάστηκε από τον κοσμηματοπώλη Lorraine Schwartz και αποτελούταν απο ένα διαμάντι σε σχήμα καρδιάς και ένα μήνυμα στο πίσω μέρος απο πολύτιμους λίθους.
Στο πίσω μέρος το δαχτυλίδι είχε τα γράμματα Τ και S που χωρίζονται από ένα σύμβολο καρδιάς που εκπροσωπούσε την αγάπη του Taylor για την Stefani (όπως είναι το πραγματικό όνομα της Gaga).

Ανεβάζοντας την παραπάνω φωτογραφία στο Instagram η Gaga θέλησε να περιγράψει με λεπτομέριες το δαχτυλιδι της γράφοντας : «Το αγαπημένο μου μέρος απο το δαχτυλίδι αρραβώνων μου, είναι τα απο λευκά διαμάντια αρχικά γράμματα εμένα και του Taylor ου βρίσκονται στο πίσω μέρος του δαχτυλιδιού . Πάντα με αποκαλούσε με το βαφτιστικό μου όνομα . Από την πρώτη κιόλας ημέρα μας. Είμαι μια ευτυχισμένη νύφη! Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελώ! »

2D71CB8800000578-3274336-This_was_their_first_kiss_It_all_happened_during_their_first_mee-m-45_1444925277290

Αυτό ήταν το πρώτο φιλί του ζευγαριoύ στα γυρίσματα του μουσικού βίντεο του τραγουδιού '' You & I''.

 Η Gaga στο παρελθόν μίλησε για το πώς υποστηρικτικός ήταν ο Taylor στην καριέρα της. Είπε στο The Times το 2014:

« Με υποστηρίζει ό, τι  και αν κάνω.Μου αρέσει από μέσα προς τα έξω, και είναι εντελώς τυφλός για τον τρόπο που ντύνονται. Με ξέρει ώς το ιταλο-αμερικανικό κορίτσι  που η μητέρα και ο πατέρας μου γέννησαν ».
Τον Ιανουάριο, ο Taylor απέρριψε την ευκαιρία να παρουσιάσει την Gaga στις Χρυσές Σφαίρες – κατά την οποία ήταν υποψήφια τότε η αρραβωνιαστικιά του.
«Αυτός ακριβώς ήθελε να είναι η νύχτα μου και ήθελε να με υποστηρίξει. Δεν είναι πολύ ιδιαίτερο; » δήλωσε η Gaga στο περιοδικό People. ''Mόλις τώρα το ανακάλυψα αυτο. Τον αγαπώ τόσο πολύ.''

Ας ελπίσουμε πως όλα θα πάνε καλά και το ζευγάρι θα είναι και πάλι μαζί , γιατί αγαπιούνται και η δύναμη της αγάπης τα κερδίζει όλα!!!

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %