Διέρρευσε το τραγoύδι-συνεργασία της Gaga με την Azealia.

Διέρρευσε το τραγoύδι-συνεργασία της Gaga με την Azealia.

Και ενώ όλοι αναμένουμε εναγωνίως οποιοδήποτε νέο για το επερχόμενο άλμπουμ της Lady Gaga, η διέρευση ενός ακυκλοφόρητου τραγουδιού της Gaga ήρθε για να ταράξει τα νερά. Πρόκειται για το τραγούδι ”Red Flame” , μια συνεργασία της Gaga  με την διάσημη rapper Azealia Banks.

Ένα πρόχειρο demo για το κομμάτι, το οποίο φαίνεται να έχει ηχογραφηθεί το 2012 και αρχικά πιθανόν προοριζόταν για το τελευταίο άλμπουμ της Gaga, το ARTPOP ,διέρρευσε στο SoundCloud την Κυριακή, 14 Αυγούστου αποκαλύπτοντας ένα” βαρύ χτύπημα ” ηλεκτρο-ραπ μελωδίας με το χαρακτηριστικό ραπάρισμα της Azealia και το χαρακτηριστικό τονισμό της Gaga.

Σε μια συνέντευξη που έδωσε η Azealia το 2012 στο βραζιλιάνικο κανάλι MixTv, είπε:

 “Δούλεψα με την Lady Gaga, αλλά δούλεψα με την Lady Gaga από μακριά. Δουλέψαμε μέσω email και μέσω του Διαδικτύου. Έχουμε ένα τραγούδι που ονομάζεται” Red Flame »και ένα τραγούδι που ονομάζεται” Ratchet “, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνει με αυτά. Θα τα κυκλοφορήσει όταν αυτή το θελήσει.”

Το 2013, πριν κυκλοφορήσει το “ARTPOP“, η Azealia κατηγόρησε την GaGa για “κλοπή” του τραγουδιού “Red Flame”, λέγοντας σε ένα tweet το οποίο έχει πλέον διαγραφεί, “Βεβαιώσου οτι θα τους πείς απο που πήρε το τίτλο το τραγούδι ”Red Flame”. Το έκλεψες απο το demo που σου έστειλα. Μπορείς να το κρατήσεις. Σοβαρά … αυτό είναι δωρεάν, την επόμενη φορά όμως θα το χρεώσω “

Παρά το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία επίσημη εξήγηση για τους λόγους για τους οποίους το τραγούδι “Red Flame” έμεινε ανέκδοτο, η GaGa είπε στους θαυμαστές της μετά την εμφάνισή της στο “Good Morning America” τον Σεπτέμβριο του 2013 ότι η Azealia Banks είχε ”μια κακή στάση.”

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %