Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Lady Gaga!

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Lady Gaga!

Η αναμονή έφτασε επιτέλους στο τέλος της. Η Lady Gaga έκανε την επιστροφή της στην ποπ μουσική μετά την κυκλοφορία του νέου της πολυαναμενόμενου  τραγουδιού ”PERFECT ILLUSION” νωρίς τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Το ”PERFECT ILLUSION” αποτελεί την πρώτη επίσημη ποπ κυκλοφορία της διάσημης τραγουδίστριας, 3 χρόνια μετά την κυκλοφορία του τελευταίου της άλμπουμ ARTPOP το 2013 . Στο διάστημα που μεσολάβησε, η Gaga κυκλοφόρησε το «Cheek to Cheek», έναν δίσκο τζαζ ντουέτων με τον Tony Bennett, καθώς και τη δυνατή μπαλάντα «Till It Happens to You» από το ντοκιμαντέρ για τη γυναικεία κακοποίηση «The Hunting Ground», ένα τραγούδι που έφτασε μέχρι τις υποψηφιότητες των φετινών Όσκαρ, στην απονομή των οποίων το ερμήνευσε ζωντανά. Παράλληλα, η Gaga  πρωταγωνίστησε στον προηγούμενο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «American Horror Story» και ανανεώνοντας τη συμμετοχή της στον νέο κύκλο που ξεκινά σε λίγες μέρες.

Μετά απο την τρίχρονη απουσία της η εκκεντρική ποπ σταρ επέστρεψε με ένα χορευτικό ”υμνο” που πολλοί έσπευσαν να κατατάξουν στα κορυφαία dance-hit της σταρ. To ”PERFECT ILLUSION’‘ συνυπογράφει η ίδια η Lady Gga με τους Mark Ronson, Kevin Parker των Tame Impala και BloodPop.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι της Gaga εδώ :

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %