Κυκλοφόρησε επίσημα το νέο άλμπουμ της Lady Gaga!

Κυκλοφόρησε επίσημα το νέο άλμπουμ της Lady Gaga!

Oκτώ χρόνια έχουν περάσει απο την εμφάνιση της Lady Gaga ως ποπ σταρ. Αυτά τα οκτώ ολόκληρα χρόνια μεσουράνησε στα τσαρτς και έχει βιώσει τοσο την καλή όσο και την κακή πλευρα της μουσικής βιομηχανίας. Κάθε άλμπουμ της γινόταν επιτυχία , κάθε τραγούδι της πωλούσε εκατοντάδες αντίτυπα, η καριέρα της φαινόταν να πηγαίνει απο το καλό στο καλύτερο, όμως κάπου στα μέσα της διαδρομής η Lady Gaga αποφάσισε να πάει αντίθετα στο ρεύμα της πόπ μουσικής βιομηχανίας και αυτο που αυτή υποστηρίζει κυκλοφορώντας το 2013 το ARTPOP , ένα εναλλακτικό άλμπουμ απο την Lady Gaga που δεν άφησε ευχαρίστημένους τους κριτικούς αλλά πολλοί φάν της το λάτρεψαν. Αυτό το βήμα στην καριέρα της τότε φαινόταν ένα ρίσκο, αλλα τώρα μετά την κυκλοφορία του 5ου άλμουμ της ”JOANNE” φαίνεται πως το ARTPOP αποτέλεσε ένα γερό πάτημα για την καλλιτεχνική εξέλιξη της διάσημης τραγουδίστριας η οποία πάντα έβρισκε έναν τρόπο να ξεχωρίζει. Τώρε πλέον ο λόγος για τον οποίο ξεχωρίζει είναι η μουσική της.

Το 5ο κατα σειρά σόλο άλμπουμ της κυκλοφόρησε σήμερα και ήδη έχει κατακτήσει την πρώτη θέση σε πάνω απο 70 ΄χώρες. Το ”JOANNE” έτσι οπως ονομάζεται το άμπουμ της παρόλο που προβάλλει μια πιο ήπια πλευρά της Gaga δεν πάυει να είναι ένα ποπ άλμπουμ παρόλο που τα τραγούδια δεν ακολουθούν τα στάνταρς που είχαμε συνηθίσει απο την Gaga. Είναι ένα περιπετειώδες άλμπουμ που δείχνει την Gaga να επεκτείνει το καλλιτεχνικό όραμα της και να παίζει με διαφορετικά είδη, ενώ εξακολουθεί να εμπεριέχει στα τραγούδια της αρκετά στοιχεία απο συνήθη ποπ κομμάτια που οι ακροατές έχουν μάθει να περιμένουν.

Tα πια ήσυχα κομμάτια του άλμπουμ ( ”Million Reasons”, ”Angel Down” και ”Joanne”) είναι μεταξύ των πιο αληθινών και ουσιωδών εκτελέσεων που η Gaga έχει κάνει μέχρι σήμερα, η φωνή της είναι απλή και ανθρώπινη χωρίς το σήμα κατατεθέν της, την ”θεατρική” προφορά που είχε υιοθετήσει κατά τη διάρκεια των ετών.

Κανένα τραγούδι δεν απεικονίζει καλύτερα την καλλιτεχνική εξέλιξη  της Gaga από το κομμάτι ”Joanne”, στο οποίο υιοθετεί ένα κλασικό έρρινο τόνο με τον οποίο τραγουδάει ένα σπαραχτικό γράμμα αγάπης στη θεία της, και ο οποίος την κάνει να ηχεί σαν μία εντελώς διαφορετική καλλιτέχνη από αυτή που γνωρίσαμε στο Poker Face και το Bad Romance. Και οταν η Gaga επιστρέφει στις παλιές ποπ στιγμές της δεν μας ακούγεται και τόσο συναρπαστικό τώρα που ξέρουμε την δύναμη της φωνής της.

▶Μπορείτε να ακούσετε το JOANNE στο Spotify: https://open.spotify.com/album/4JiY4JUvXdEA7UFIbiAyor

▶Αγοράστε το από το ελληνικό itunes: https://itunes.apple.com/gr/album/joanne-deluxe/id1161516624

Παρακάτω παρατίθενται κάποιες φωτογραφίες απο τη λίστα τραγουδιών του άλμπουμ καθώς και απο το βιβλιαράκι που περιέχεται στον δίσκο με τους στίχους των τραγουδιών :

lady-gaga

41a4e335a97a4d99fe62e88e5508c165-1000x752x1

14564906_1127964990625384_5702904004225269760_n

newdoggheader

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %