Η Lady Gaga παρευρέθηκε και τραγούδησε στην ομιλία της Hillary Clinton.

Η Lady Gaga παρευρέθηκε και τραγούδησε στην ομιλία της Hillary Clinton.
Democratic presidential nominee former Secretary of State Hillary Clinton during a campaign rally at North Carolina State University on November 8, 2016 in Raleigh North Carolina. With one day to go until election day, Hillary Clinton is campaigning in Pennsylvania, Michigan and North Carolina.

Στην αντιπαράθεση για τον επόμενο Πλανητάρχη που διεξήχθη πριν απο λίγες ώρες  συμμετείχε και η Lady Gaga, η οποία εμφανίστηκε στην τελευταία συγκέντρωση της Hillary Clinton. Η στιγμή που ανοίγει η κάλπη έφτασε και καλλιτεχνικός κόσμος των Η.Π.Α εξακολουθεί να εκδηλώνει άφοβα τη στάση του. Στον αγώνα αυτό αποφάσισε να συμμετάσχει και η Lady Gaga, κυρίως μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικά δικτύωσης, η οποία υψώνει τη φωνή ενάντια στη μισαλλοδοξία και εκφράζει ανοιχτά την προτιμησή της στην Hillary Clinton. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και απο τη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση της Hillary Clinton στο Ράλεΐ της Βόρειας Καρολίνα.

005

Η διάσημη ποπ σταρ  δε δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδήσει ανάμεσα στο πλήθος το «Come To Mama», ένα από τα κομμάτια του νέου δίσκου της «Joanne» που κυκλοφόρησε τις προηγούμενες ημέρες και έχει ήδη κατακτήσει τις κορυφές των charts.Το τραγούδι αναφέρεται στην αγάπη μεταξύ των ανθρώπων σε περιόδους που τα προβλήματα παντός τύπου μαστίζουν. Η Lady Gaga στην συγκεκριμένη περίπτωση έδωσε μια πολιτική χροιά στο τραγούδι η οποία κατα κάποιον τρόπο αποτελεί μία έμμεση επίθεση προς το πρόσωπο και τις πεποιθήσεις του Donald Trump.

Εξάλλου, η Lady Gaga έχει εξαπολύσει πολλές φορές αιχμές προς τον Trump και πριν απο λίγες ημέρες μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Twitter στράφηκε εναντίον του με το ακόλουθο μήνυμα:

«Donald Trump μας χώρισες με λόγο μίσους και φόβο. Αγαπάω τον καθένα σε αυτή τη χώρα και ψηφίζω τη Hillary Clinton για να μας ενώσει.»

Στη συνέχεια, η Lady Gaga φορώντας το ίδιο jacket με αυτό που φορούσε και ο Michael Jackson κατα την επίσκεψη του στον Λευκό Οίκο το 1990 ,στάθηκε μπροστά απο το μικρόφωνο και μίλησε για την δημοκρατία και την πρωτοποριακή πορεία της χώρας, ενώ ύστερα τραγούδησε το τραγούδι ”Living On A Prayer” μαζί με τους Bon Jovi.

Μπορείτε να δείτε τον λόγο που έβγαλε η Lady Gaga καθώς και την ερμηνεία της με τους Bon Jovi παρακάτω :

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %