Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την performance της Gaga στο Super Bowl.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την performance της Gaga στο Super Bowl.

Η Lady Gaga ετοιμάζεται πυρετωδώς για την ερμηνεία της στο ημίχρονο του επερχόμενου Super Bowl, το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή  5 Φεβρουαρίου. Η Pepsi, που είναι επίσημος χορηγός της εκδήλωσης κυκλοφόρησε ένα βίντεο τρέιλερ απο την  προετοιμασία του πολυαναμενόμενου σοου που ετοιμάζει η διάσημη ποπ σταρ.

Στο βίντεο, φαίνεται η Gaga σε κάποιες απο τις παλίες εμφανίσεις της καθώς και οι χορευτές της οι οποίοι κάνουν πρόβες την χορογραφία του hit single “Bad Romance”, το οποίο ελπίζουμε ότι θα ακούσουμε ζωντανά απο την σκηνή του Super Bowl.

“Είναι μια γιγαντιαία σκηνή. Πρόκειται, κατά πάσα πιθανότητα, τα σημαντικότερα 12 λεπτά της ζωής μας », είπε ο χορογράφος Richy Jackson, ο οποίος έχει συνεργαστεί με την Lady Gaga για σχεδόν μια δεκαετία. ” Πρόκειται να δούμε μια πιο ταπεινή και συγκινητική καλλιτεχνική πλευρά της Gaga. Και δεν έχουμε δει κατι τέτοιο, γιατί δεν έχουμε ξαναυπάρξει σε ένα στάδιο σαν αυτό. Θα είναι ένα νέο πρόσωπο,με ένα διαφορετικό είδος ενέργειας. ”

“Θα είναι κάτι ιδιαίτερο, γιατί  προγραμματίζω την performance αυτή από τότε που ήμουν 4 ,έτσι  ξέρω ακριβώς τι πρόκειται να κάνω.” δήλωσε η Gaga στο τρέιλερ που δημοσίευτηκε απο την Pepsi.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ εδώ:

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα αν η Gaga θα τραγουδήσει όλες τις κλασικές επιτυχίες της, ή αν θα τραγουδήσει ως επί το πλείστον τα νέα τραγούδια από το τελευταίο της άλμπουμ Joanne, αλλά φαίνεται πως θα μπορούσε να είναι ένα μείγμα τραγουδιών ,καθώς ο χορογράφος της μας δίνει κάποια στοιχεία για το τι πρόκειται να δούμε στο μεγάλο αυτό γεγονός μέσα απο το βίντεο. Στο βίντεο φαίνονται οι χορευτές της Gaga να κάνoυν πρόβα την χορογραφία του “Bad Romance” , με τις χαρακτηρικές κινήσεις έτσι όπως τις θυμόμαστε απο το μουσικό βίντεο του τραγουδιού.

Έχει αναφερθεί πριν λίγες μέρες μέσω του Entertainment Tonight ότι στην pop star, η οποία υπήρξε ειλικρινής σχετικά με την υποστήριξη της για την δημοκρατική υποψήφια Χίλαρι Κλίντον, ζητήθηκε να μήν μιλήσει για πολιτικά θέματα κατά τη διάρκεια του Super Bowl . Αλλά το NFL διέψευσε την συγκεκριμένη πληροφορία χαρακτηρίζοντας την ως ”αβάσιμη” και ”ανόητη”.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %