Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Joanne Tour της Lady Gaga.

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για το Joanne Tour της Lady Gaga.

Oι εκπλήξεις για τους θαυμαστές της Lady Gaga δεν σταματάνε εδώ καθώς η διάσημη σταρ μετά την θριαμβευτική της performance στο Super Bowl, η οποία χαρακτηρίστηκε και ως μία απο τις καλύτερες εμφανίσεις στην ιστορία του Super Bowl, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για την περιοδεία της στα πλαίσια του νέου της δίσκου Joanne.

H περιοδεία ξεκινά στις 1 Αυγούστου στο ,συνεχίζει στη Βόρεια Αμερική – συμπεριλαμβανομένων στάσεων σε γήπεδα μπέιζμπολ, όπως το AT & T Park (13 Αυγούστου), Σικάγο Wrigley Field (25 Αυγούστου), New York’s Citi Field (August 28th) και στο Boston’s Fenway Park (September 1st) – πριν κατευθυνθεί στην Ευρώπη για ένα μήνα. Η Gaga επιστρέφει στην Αμερική για το δεύτερο σκέλος της περιοδείας της στην Βόρεια Αμερική στις 5 Νοεμβρίου στην Ινδιανάπολη, συμπεριλαμβανομένων και των μεσαίων και νότιων τμημάτων της ΗΠΑ πριν από τον τερματισμό της στις 14 Δεκέμβρη στο Salt Lake City. H Ελλάδα δεν συμπεριλαμβάνεται στους προορισμούς της περιοδείας αλλά πιθανόν να ανακοινωθούν και νέες ημερομηνίες στην πορεία.
Η προπώληση για το πρώτο σκέλος της περιοδείας ξεκινάει στις 13 Φεβρουαρίου με το δεύτερο σκέλος να είναι  διαθέσιμο απο τις 20 του Φεβρουαρίου.

Πατήστε εδώ για να δείτε τις ημερομηνίες.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %