Lady Gaga και Metallica στη σκηνή των βραβείων Grammy 2017.

Lady Gaga και Metallica στη σκηνή των βραβείων Grammy 2017.

Η Lady Gaga πήδηξε πάνω από την οροφή του γηπέδου στο Super Bowl, εντυπωσίασε με τις ακροβατικές και φωνητικές της ικανότητες και έβγαλε και ένα νέο, εκρηκτικό video για να γιορτάσει τις πωλήσεις της που βρέθηκαν στην κορυφή των iTunes ανά τον κόσμο. Όλα αυτά σε μία μόλις εβδομάδα. Αυτή την εβδομάδα, ανάμεσα στις εκπλήξεις των φετινών Grammys ήταν και η μουσική συνάντηση της ποπ ντίβας Lady Gaga με τους γερόλυκους της ροκ, Metallica.

Λίγο πριν την εμφάνισή της στην σκηνή η διάσημη τραγουδίστρια περπάτησε στο κόκκινο χαλί με ένα outfit που μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές της, κάνοντας όλα τα βλέμματα να στραφούν πάνω της. Η 30χρονη σταρ επέλεξε να φορέσει ένα καυτό δερμάτινο σορτσάκι με αλυσίδες, δερμάτινες tight high boots με τεράστιο τακούνι και ένα δερμάτινο τοπ που τόνιζε το μπούστο της ενώ άφηνε ακάλυπτη την πλάτη της προκειμένου να φαίνεται το νέο τατουάζ που έκανε προς τιμήν των Metallica και της συνεργασίας τους επι σκηνής.

Ο τραγουδιστής James Hetfield και η Lady Gaga ερμήνευσαν το Moth into Flame , όμως λόγω τεχνικού προβλήματος στο πρώτο μισό του τραγουδιού ο τραγουδιστής φάνηκε να εκνευρίζεται. Ωστόσο η Lady Gaga απτόητη, δεν άφησε τίποτα να της χαλάσει το ροκ υπερθέαμα που είχαν ετοιμάσει και μοιράστηκε μαζί του το μικρόφωνο της. Η Lady Gaga εμφανίστηκε στην φλεγόμενη σκηνή φορώντας ένα μπλουζάκι των Metallica και τραγουδώντας σαν μια πραγματική ροκ σταρ. Πυροτεχνήματα φώτισαν τη σκηνή ενώ δεν έλειψε η βουτιά της ποπ σταρ στα χέρια των θεατών.

Βέβαια τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται να λειτουργεί κανονικά το μικρόφωνο του James Hetfield. Επειδή η μετάδοση γινότανε και μέσω Web TV, εκεί όλως παραδόξως ο ήχος ήταν κανονικότατος, επομένως το πρόβλημα υπήρξε μόνο κατα την τηλεοπτική μετάδοση.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο, χωρίς κανένα πρόβλημα στο μικρόφωνο και στον συγχρονισμό:

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %