Η εμφάνιση της Lady Gaga στο φεστιβάλ Coachella.

Η εμφάνιση της Lady Gaga στο φεστιβάλ Coachella.

Έχοντας ακόμα νωπές τις αναμνήσεις από το θεαματικό show στον τελικό του «Super Bowl», η Lady Gaga χθές το βράδυ ανέβηκε για πρώτη φορά στη σκηνή του διάσημου μουσικού φεστιβάλ Coachella , που διεξήχθη για 18η φορά στο Indio της Καλιφόρνια, έχοντας προβεί σε αντικατάσταση της Beyoncé, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει την παρουσία της λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της.

Η παράσταση ξεκίνησε γύρω στις 11.30 μ.μ. με ένα εντυπωσιακό intro video στο οποίο η διάσημη τραγουδίστρια φαινόταν να έχει στο στόμα της ένα τεράστιο πλοκάμι (μια εικόνα η οποία αργότερα κοσμούσε ένα κόκκινο μπλουζάκι το οποίο ήταν διαθέσιμο για αγορά απο τους θαμώνες του φεστιβάλ, ενω το φόρεσε και η ίδια κατά τη διάρκεια του show). Το teaser προσέφερε μια ομαλή μετάβαση στο πρώτο τραγούδι που ερμήνευσε το οποίο δεν ήταν άλλο απο το ”Scheibe” , ένα τραγούδι που συμπεριλήφθηκε στο δίσκο Βorn This Way και αποτελεί ένα απο τα αγαπημένα τραγούδια των θαυμαστών της. Αυτό που ακολούθησε ήταν ένας συνδιασμός μοναδικών χορογραφιών , συναρπαστικών γραφικών, ενναλαγών outfit και αψεγάδιαστων φωνητικών, όλα από μια γυναίκα της οποίας η υπ ‘αριθμόν ένα προτεραιότητα, ήταν σαφές, πως ήταν να προϊδεάσει το κοινό για το τι πρόκειται να δούν όσοι παρευρεθούν στο επερχόμενο tour της και να υπενθυμίσει σε όλους πως αποτελεί μία απο τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη.

Στα πρώτα λεπτά του show απολαύσαμε την διάσημη σταρ ντυμένη με μια δερμάτινη καπαρτίνα την οποία έβγαλε στην συνέχεια για να ερμηνεύσει κάποιες απο τις παλιότερες επιτυχίες της όπως το Love Game και το Just Dance καθώς και το νεότερο John Wayne. Μετά από ένα σύντομο μουσικό διάλειμμα η Gaga επέστρεψε στη σκηνή με ένα πολύχρωμο γεμάτο πούλιες jacket το οποίο σε συνδιασμό με το ζωντανό και έντονο φωτισμό αποτέλεσαν το intro για το pop ύμνο «Born This Way». Στη συνέχεια με το «Venus» και το «Sexxx Dreams» καθώς και  το «Α-YO», η έξι φορές νικήτρια Grammy,  κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό ενώ ακολούθησε η επιτυχία «Telephone» κατά τη διάρκεια της οποίας η Gaga περιφερόταν στη σκηνή μέσα σε ένα γυάλινο φωτιζόμενο τηλεφωνικό θάλαμο.

Ακολούθησε το «Alejandro», το «Teeth» καθώς και το ντεμπούτο ενός νέου τραγουδιού , του «The Cure», ενώ στη συνέχεια η Gaga τραγούδησε στο πιάνο acapella το «Edge of Glory». Άλλωστε δεν είναι μυστικό οτι η Gaga έχει μερικά από τα πιο επιβλητικά φωνητικά που ο καθένας θα ζήλευε, αλλά το να την ακούς live είναι μια εντελώς διαφορετική και βαθιά εμπειρία. Με το «Edge of Glory»,  παρέσυρε το κοινό με μια ιστορία αγάπης των παππούδων της, ενώ η ίδια φανερά συγκινημένη είπε απευθυνόμενη στο κοινό: «Ελπίζω πολλοί άνθρωποι να ερωτευτούν  απόψε ακούγοντας πολύ μουσική» . ‘Εχοντας  πλέον δημιουργήσει μια αρκετά ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα συνέχισε τραγουδώντας στο πιάνο το  «You and I» ενώ ακολούθησε το «Speechless» μια απο τις αγαπημένες μπαλάντες την οποία είχαμε την ακούσουμε live αρκετά χρόνια. Ωστόσο η Gaga επανέφερε ένα πιο χαρούμενο κλίμα ερμηνεύοντας ένα dance remix της δυναμικής μπαλάντας της «Million Reasons».Τα remixes συνέχισαν με αυτό του «Applause» κατα τη διάρκεια του οποίου η Gaga έκανε ακόμα μια αλλαγή outfit, φορώντας μια γυαλιστερή διάφανη ολόσωμη φόρμα η οποία τόνιζε το εμφανώς αδυνατισμένο σώμα της. Λίγο πριν το τέλος τραγούδησε την επιτυχία «Poker Face» ενώ για το φινάλε κράτησε την μεγαλύτερη επιτυχία της, το «Bad Romance» με την οποία και έκλεισε την βραδιά σε ένα κατάμεστο στάδιο που όλοι τραγουδούσαν μαζί της ,ενώ τα πυροτεχνήματα φώτιζαν τον ουρανό.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %