H Lady Gaga κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι.

H Lady Gaga κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι.

H Lady Gaga ήταν ένα από τα δυνατά ονόματα που εμφανίστηκαν στη σκηνή του φετινού φεστιβάλ Coachella και έκανε για άλλη μια φορά μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Ωστόσο κανένας δεν ήταν έτοιμος γι αυτό που συνέβη.

Λίγους μόνο μήνες μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ της Joanne, η Lady Gaga εντελώς αναπάντεχα παρουσίασε  στη σκηνή του μουσικού φεστιβάλ ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι προκαλώντας  φρενίτιδα στα social media και τους θαυμαστές της, οι οποίοι τον τελευταίο καιρό εκπλήσσονται ευχάριστα απο τις εκπλήξεις με τις οποίες τους βομβαρδίζει η διάσημη σταρ.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτό το επόμενο μέρος της performance, γιατί έχω προσπαθήσει να το κρατήσει μυστικό για τόσο πολύ καιρό. Εδώ και αρκετό καιρό βρισκόμουν στο στούντιο και θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι. Το νέο μου single θα είναι διαθέσιμο απόψε στο iTunes και ονομάζεται ”The Cure” »

είπε στο κατάμεστο πλήθος το οποίο είχε εντυπωσιαστεί απο το νέο της τραγούδι.

Το ”The Cure” είναι επηρεασμένο απο τα 80’s , με εμφανή τα R&B στοιχεία ενώ καταλήγει σε ένα πολύ πιασάρικο ποπ ρεφρέν και εικάζεται πως θα γίνει το μεγάλο χιτ του φετινού καλοκαιριού. Πάντως μέχρι στιγμής, έχει κάνει μεγάλη αίσθηση το νέο τραγούδι , αφού από τη μέρα της κυκλοφορίας του έχει κατακτήσει τις πρώτες θέσεις του παγκόσμιου iTunes, κάνοντας την Lady Gaga την πρώτη και μοναδική σόλο γυναίκα καλλιτέχνη που έχει καταφέρει να κατακτήσει τη πρώτη θέση του παγκόσμιου iTunes για το 2017 μέχρι τώρα. Κανείς δεν ξέρει αν πρόκειται για το πρώτο δείγμα ενός νέου άλμπουμ ή αν η Gaga σχεδιάζει να επανακυκλοφορήσει το Joanne εμπλουτισμένο με νέα κομμάτια, πάντως το νέο τραγούδι ενθουσίασε τους τυχερούς που βρέθηκαν στο Coachella.

Μπορείτε να ακούσετε το νέο τραγούδι εδώ:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %