Μια νέα εκδοχή του τραγουδιού ”Joanne” κυκλοφόρησε η Lady Gaga.

Μια νέα εκδοχή του τραγουδιού ”Joanne” κυκλοφόρησε η Lady Gaga.

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν έχουν την επιρροή ή τα κότσια να κυκλοφορήσουν  ένα μουσικό βίντεο ένα χρόνο και τρεις μήνες μετά απο την κυκλοφορία το τραγουδιού, αλλά οι περισσότεροι καλλιτέχνες δεν είναι η Lady Gaga. Η Lady Gaga κυκλοφόρησε σήμερα μία νέα εκδοχή του τραγουδιού  “Joanne”, που  συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο της άλμπουμ, το οποίο κυκλοφόρησε το 2016 . Η τραγουδίστρια έγραψε τη μπαλάντα στη μνήμη της  θείας Joanne Germanotta, η οποία έφυγε απο την ζωή σε ηλικία 19 ετών  από  λύκο. Η Interscope Records κάνει μια δωρεά στο Lupus Research Alliance προς τιμή της Joanne.

Η νέα έκδοση του “Joanne – Where Do You Think You’re Goin’?”είναι πιο αργή και πιο σκοτεινή από την αρχική, επισημαίνοντας την ρευστότητα της Lady Gaga και τις τρομερές της φωνητικές ικανότητες. Επίσης κυκλοφόρησε και ένα νέο βίντεο για το κομμάτι αυτό, στο οποίο φαίνεται η Lady Gaga να παίζει πιάνο, να περπατά μέσα σε έναν κήπο με μια ακουστική κιθάρα, να παίζει μπιλιάρδο με την αδερφή και με τις φίλες της και να κυκλοφορεί στο κέντρο της πόλης φορώντας το καπέλο το οποίο στιγμάτισε τον τελευταίο της δίσκο.

Η Lady Gaga είναι υποψήφια για δύο βραβεία στα Grammy του Σαββατοκύριακου: Καλύτερο Pop φωνητικό άλμπουμ για τη Joanne και Best Pop Solo Performance για το “Million Reasons”. Είναι επίσης έτοιμη να εμφανιστεί στην τελετή, η οποία πραγματοποιείται την Κυριακή 28 Ιανουαρίου.

Δείτε εδώ το νέο βίντεο :

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %