H συγκινητική ερμηνεία της Lady Gaga στα βραβεία Grammy 2018.

H συγκινητική ερμηνεία της Lady Gaga στα βραβεία Grammy 2018.

Η εποχή της Joanne φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, γι αυτό και η Lady Gaga φρόντισε να κλείσει αυτόν τον υπέροχο κύκλο με μία από τις εντυπωσιακότερες εμφανίσεις της στα φετινά βραβεία Grammy. Δύο μέρες μετά την κυκλοφορία του μουσικού βίντεο για την ανανεωμένη ακουστική εκδοχή του κομματιού Joanne, η Gaga βρέθηκε στη σκηνή των Grammys στη γενέτειρά της ,στη Νέα Υόρκη όπου για άλλη μια φορά κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με τις ιδιαίτερες στιλιστικές επιλογές της και να εντυπωσιάσει τους πάντες με την ερμηνεία της.

Η Gaga εμφανίστηκε στην σκηνή φορώντας ένα απαλό ροζ φόρεμα από τούλι και καθισμένη σε ένα λευκό πιάνο καλυμμένο με φτερά αγγέλου τα οποία αναπαριστούσαν τον φύλακα άγγελο της ή αλλιώς την θεία της η οποία έφυγε από την ζωή σε ηλικία 19 ετών νικημένη από την ασθένεια του λύκου, το pop icon έδωσε μια συναισθηματική ερμηνεία του τραγουδιού “Joanne”  το οποίο και αφιέρωσε στην θεία της από την οποία και το εμπνεύστηκε. Χαρακτηριστικά είπε:

“Αυτό είναι για την αδερφή του πατέρα μου, Joanne,είναι για την αγάπη και τη συμπόνια, ακόμα και όταν δεν μπορείτε να την καταλάβετε”.

Με το τέλος του τραγουδιού και έχοντας συγκινήσει όλο το ακροατήριο, η Gaga είπε: “Time’s Up”, αναφερόμενη στο  κίνημα για την καταπολέμηση της παρενόχλησης, και συνέχισε ερμηνεύοντας την επιτυχία ”Million Reasons” η οποία ήταν και υποψήφια για Grammy στην κατηγορία Best Pop Solo Performance.

 

Λίγο όμως πριν ανέβει στην σκηνή περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων στο Madison Square Garden και κατάφερε να ξεχωρίσει για άλλη μια φορά φορώντας μια στενή ολόσωμη φόρμα με μαύρη δαντέλα του οίκου Armani, καθώς και μια δραματική μαύρη φούστα η οποία είχε μήκος 3 μέτρα. Το συγκεκριμένο outfit σε συνδυασμό με το χτένισμα της παρέπεμπε στην Βικτωριανή Αγγλία και από πολλούς χαρακτηρίστηκε σαν μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εμφανίσεις της βραδιάς και όχι άδικα.

Mπορείτε να δείτε εδώ ολόκληρη την performance :

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %