H εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Gaga στο φετινό Met Gala.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της Lady Gaga στο φετινό Met Gala.

Mια από τις πιο σημαντικές βραδιές για τον κόσμο της μόδας, το Met Gala πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ. Προσωπικότητες από τον χώρο της μόδας, της μουσικής και του κινηματογράφου έδωσαν το παρόν τους, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο.

Προφανώς και η Lady Gaga δεν θα έκανε μια «απλή» εμφάνιση στο φετινό Met Gala γιατί είναι… η Lady Gaga! Η διάσημη pop star είχε στο τσεπάκι της το φετινό θέμα της διοργάνωσης και φρόντισε να το αποδείξει. Το θέμα του φετινού Met Gala ήταν η Camp έκφραση στη μόδα και όπως μπορούμε να διαπιστώσουμε για τη Lady Gaga ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να μετατρέψει μια εμφάνιση σε αληθινή performance.  

Φορώντας μια τεράστια φούξια κάπα του οίκου Brandon Maxwell όπου η ουρά της είχε μήκος 8 μέτρα η ιδιοφυής τραγουδίστρια κατέφθασε στο Metropolitan Museum of Art με μια συνοδεία που αποτελούνταν από 5 χορευτές, τη μακιγιέρ της, τον κομμωτή της και τον προσωπικό της φωτογράφο. Λίγο αργότερα απο την είσοδο της στο κόκκινο χαλί ξεκίνησε μια performance απο τους χορευτές αλλά και απο την ίδια η οποία περιελάμβανε 4 αλλαγές outfit, πολύ θεατρικότητα, πόζες και παιχνίδια με τους φωτογράφους , καθώς και ένα ιδιαίτερο μακιγιάζ που τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Με τη βοήθεια της συνοδείας αλλά και του σχεδιαστή Brandon Maxwell η Gaga «αφαίρεσε» την φούξια κάπα για να αναδείξει ένα total black μάξι φόρεμα που ήρθε ασορτί με μαύρη ομπρέλα και το ανάλογο ύφος. Στη συνέχεια, το μαύρο φόρεμα αφαιρέθηκε για να αναδειχθεί αυτή τη φορά ένα φούξια στενό φόρεμα ενώ στο τέλος αφαιρέθηκε κι αυτό για να απομείνει η σταρ με ένα φανταστικό σετ από μαύρα εσώρουχα κεντημένα με κρύσταλλα και ασορτί τακούνια-κοθόρνους , με το οποίο προφανώς κατευθύνθηκε στους χώρους του Μουσείου για να θαυμάσει την έκθεση και να παραστεί σε ένα από τα πιο λαμπερά dinner parties της χρονιάς. Με το outfit αυτό η Gaga κατευθύνθηκε στους χώρους του Μουσείου για να θαυμάσει την έκθεση και να παραστεί σε ένα από τα πιο λαμπερά dinner parties της χρονιάς.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε περισσότερες φωτογραφίες και βίντεο απο την εκπληκτική εμφάνιση  της Lady Gaga:

 

 

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %