Αυτό είναι το επίσημο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ Chromatica.

Αυτό είναι το επίσημο εξώφυλλο του νέου άλμπουμ Chromatica.

Μπορεί η κυκλοφορία του Chromatica να αναβλήθηκε, αλλά η μοναδική αισθητική μόδας και τέχνης της Lady Gaga κατάφερε για ακόμη μια φορά να μας μαγέψει μέσω της δημοσίευσης του εξωφύλλου του επερχόμενου άλμπουμ της.

Σε μια σειρά φωτογραφιών που μοιράστηκε την Κυριακή (5 Απριλίου), η Gaga ακολουθεί την ίδια αισθητική με αυτή που μας παρουσίασε στο μουσικό βίντεο του “Stupid Love”, του πρώτου single του Chromatica. Τα βαμβακερά ροζ μαλλιά επέστρεψαν, αλλά το εξώφυλλο του Chromatica είναι λίγο πιο σκοτεινό και πιο έντονο από το γεμάτο χρώμα βίντεο του “Stupid Love”.

Στο εξώφυλλο η Gaga φορώντας μια διαγαλαξιακή πανοπλία και ψηλές μπότες που για τακούνι έχουν ένα μαχαίρι βρίσκεται ξαπλωμένη πάνω σε μια σχάρα που ακτινοβολεί ροδοκόκκινο χρώμα, με μια θάλασσα μαύρων καλωδίων και σπασμένων μετάλλων να την περικλείουν. Το μεσαίο τμήμα του σώματος της είναι συνδεδεμένο με το λογότυπο του Chromatica – ένα σύμβολο εμπνευσμένο από το yin-yang που έχει συμβάλει στο να αντιπροσωπεύσει έναν νέο πλανήτη στον οποίο τίποτα δεν είναι πιο υπέροχο από κάτι άλλο.

https://www.instagram.com/p/B-nQ2KYFYWF/?utm_source=ig_web_copy_link

“Νομίζω ότι αυτό που έχω μάθει είναι ότι μπορώ να δω τον κόσμο με όποιο τρόπο επιλέξω εγώ και αυτό δεν σημαίνει ότι διαγράφω τα κακά πράγματα, απλώς ότι μπορώ να επαναπροσδιορίσω τη ζωή μου τις εμπειρίες καθώς και τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος πλαισιώνει τις εμπειρίες της ζωής με έναν τρόπο που εγώ αγαπώ και πιστεύω, και αυτό είναι το Chromatica “, ανέφερε πρόσφατα η Gaga για την έμπνευση του άλμπουμ της.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *