Η Lady Gaga ”σαρώνει” τις υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2020.

Η Lady Gaga ”σαρώνει” τις υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2020.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι υποψηφιότητες για τα MTV Video Music Awards 2020. Τα μουσικά βραβεία του τηλεοπτικού δικτύου MTV θα διεξαχθούν στις 30 Αυγούστου στο Barclays Center του Μπρούκλιν στη Νέα Υόρκη, αποτελώντας το πρώτο γεγονός που θα λάβει χώρα στις ΗΠΑ από την έξαρση της πανδημίας του COVID-19.

Τα MTV Video Music Awards εγκαινιάζουν επίσης δύο ολοκαίνουργιες κατηγορίες φανερά επηρεασμένες από την παγκόσμια πανδημία του COVID-19: Το «Καλύτερο Μουσικό Βίντεο από το Σπίτι» και την «Καλύτερη Εμφάνιση σε Καραντίνα».

Την κούρσα των υποψηφιοτήτων για τα MTV Video Music Awards 2020 οδηγούν η  Lady Gaga και η Ariana Grande, οι οποίες προτείνονται για βράβευση σε 9 διαφορετικές κατηγορίες. Οι επτά από τις εννέα υποψηφιότητες των δύο pop stars είναι κοινές και αφορούν τη συνεργασία τους στο single «Rain On Me».

Aναλυτικότερα η Lady Gaga είναι υποψήφια με το hit single «Rain On Me» στις κατηγορίες: “Τραγούδι της Χρονιάς”, “Καλύτερη Συνεργασία”, “Καλύτερο ποπ τραγούδι”, “Καλύτερη Κινηματογραφία”, “Καλύτερα Οπτικά Εφέ” και “Καλύτερη Χορογραφία”. Επιπλέον, είναι υποψήφια για “Καλλιτέχνης της Χρονιάς” καθώς και στην νέα κατηγορία «Καλύτερη Εμφάνιση σε Καραντίνα» για την ερμηνεία του τραγουδιού «Smile» στα πλαίσια του One World – Together At Home

Η ψηφοφορία θα είναι ανοιχτή στην ιστοσελίδα www.mtv.com/vma όπου θα μπορείτε να ψηφίσετε την Lady Gaga μέχρι τις 23 Αυγούστου.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *