Η εμβληματική ερμηνεία της Lady Gaga στην ορκωμοσία του Joe Biden.

Η εμβληματική ερμηνεία της Lady Gaga στην ορκωμοσία του Joe Biden.
Lady Gaga sings the U.S. National Anthem at the beginning of the swearing in ceremony for the 59th Presidential Inauguration at the U.S. Capitol for President-elect Joe Biden in Washington, Wednesday, Jan. 20, 2021. (Saul Loeb/Pool Photo via AP)

Η ορκωμοσία του 46ου προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν είναι πλέον γεγονός, καθώς σήμερα Τετάρτη 20 Ιανουαρίου μπήκε και επίσημα ένα τέλος στην ταραχώδη τετραετία του Ντόναλντ Τραμπ, η οποία ολοκληρώθηκε με την εισβολή ακραίων οπαδών του πρώην πλανητάρχη στο αμερικανικό Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου.

Στην νέα αυτή σελίδα της ιστορίας της Αμερικής παρούσα ήταν και η Lady Gaga, η οποία με μία εμβληματική εμφάνιση ερμήνευσε τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ στην σκηνή της τελετής ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν δίνοντας την δική της νότα στην τελετή.

Η διάσημη σταρ εμφανίστηκε φορώντας ένα μαύρο κορμάκι με μια ογκώδη κόκκινη ουρά ενώ στο πέτο της είχε τοποθετημένη μια χρυσή καρφίτσα με ένα περιστέρι, μια συμβολική κίνηση, με σκοπό να στείλει μήνυμα ειρήνης σε όλο τον κόσμο.

Πριν ανέβει για την ερμηνεία της στην ορκωμοσία του Τζο Μπάιντεν η Lady Gaga έγραψε:

«Η πρόθεσή μου είναι να αναγνωρίσουμε το παρελθόν μας, να θεραπεύσουμε το παρόν μας και να παθιαστούμε για ένα μέλλον όπου θα συνεργαζόμαστε με αγάπη. Θα τραγουδήσω στις καρδιές όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν τη γη. Με σεβασμό και ευγένεια, Lady Gaga».

«Είναι τιμή μου να ερμηνεύσω τον εθνικό ύμνο στον αμερικανικό λαό. Θα τραγουδήσω κατά τη διάρκεια της τελετής, μιας μετάβασης, μιας στιγμής αλλαγής -μεταξύ του 45ου και 46ου προέδρου. Για μένα αυτό έχει μεγάλη σημασία», πρόσθεσε η Lady Gaga.

Μπορείτε να δείτε την συγκινητική ερμηνεία της Lady Gaga εδώ:

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *